Primul trailer din sezonul 5 La Casa De Papel a fost lansat

Un nou trailer a fost lansat din cel de-al cincilea sezon al serialului La Casa de Papel, una dintre cele mai populare producții Netflix din ultimii ani.

Un nou trailer a fost împărtășit din cel de-al cincilea sezon al productiei La Casa de Papel, al cărui prim sezon a fost difuzat în 2017 și a câștigat o mare popularitate după primul său sezon.

Cel de-al cincilea sezon al seriei va fi format din 10 episoade, dar va cuprinde două părți. Primul episod din cinci episoade din sezonul cinci va fi difuzat pe 3 septembrie 2021. A doua parte a sezonului va consta din nou din cinci episoade și va fi difuzată pe 3 decembrie 2021. Al cincilea sezon va fi ultimul sezon al seriei. Puteți găsi toate episoadele din La Casa de Papel pe Netflix chiar acum. Trailer-ul in cauza il puteti gasi mai jos

Echipa a fost închisă la Banca Spaniei de peste 100 de ore. Deși au reușit să o salveze pe Lisabona, vremurile întunecate îi așteaptă după ce și-au pierdut unul din membrii. Sierra l-a capturat pe profesor și, pentru prima dată, profesorul nu are un plan de evadare. Tocmai când se pare că nu pot exista mai multe probleme, un inamic mult mai puternic decât oricare pe care l-au întâlnit până acum ajunge pe scenă. Acum au o armată împotriva lor. Pe măsură ce acest cel mai mare jaf din istorie se apropie de sfârșit, ceea ce a început ca un jaf de bancă se va transforma într-un război.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *