BusinessGadgetHardwareŞtiri

Proiecte Apple care au fost pe punctul de lansare, dar la care s-a renunţat

Cei de la Apple au investit timp și bani în dezvoltarea mai multor proiecte, dar nu toate au ajuns să fie produsele pe care le cunoaștem astăzi.

Apple este unul dintre cei mai mari producători de tehnologie din lume, cunoscut pentru inovația și design-ul lor. Cu toate acestea, compania a investit timp și bani în dezvoltarea unor proiecte care nu au ajuns niciodată pe piață.

Magic Charger
Magic Charger

Unul dintre acestea este Magic Charger, un încărcător wireless pentru iPhone, care a fost dezvoltat în paralel cu tehnologia MagSafe. Chiar dacă Apple nu a anunțat oficial acest produs, proiecte Magic Charger a fost distribuit pe internet. În cele din urmă, compania a lansat MagSafe Duo, care oferă încărcare pentru Apple Watch și MagSafe.

AirPower
AirPower

Un alt exemplu este AirPower, un încărcător wireless Qi care a fost anunțat oficial în 2017 și care ar fi trebuit să ofere încărcare pentru iPhone, Apple Watch și AirPods. Cu toate acestea, Apple a anulat proiectul din motive de siguranță, deoarece încărcătorul a fost considerat prea fierbinte.

iPad cu două porturi de încărcare
iPad cu două porturi de încărcare

În plus, Apple a testat un iPad cu două porturi de încărcare, care ar fi permis utilizatorilor să încarce dispozitivele și să conecteze alte accesorii în același timp. Acest proiecte a fost dezvoltat pentru a oferi suport pentru utilizarea în mod orizontal, dar ideea a fost ulterior implementată sub forma Smart Connector.

Deși Apple a investit mult timp și bani în aceste proiecte, acestea nu au ajuns niciodată pe piață. Cu toate acestea, ele demonstrează că Apple continuă să inoveze și să încerce să îmbunătățească produsele lor.

Sursă
gizchina.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button