PS5: primele reclame comerciale ale consolei arata cat de puternica va fi aceasta

PlayStation 5 – Play Has No Limits
PlayStation 5 – Play Has No Limits

A sosit primul anunț oficial PS5 . Sony tocmai a încărcat un videoclip cu puțin peste un minut, ceea ce crește presiunea cu câteva luni înainte de lansarea consolei. „ Bine ați venit într-o lume cu senzații sporite” . Cu această introducere începe spotul, care nu prezintă nicio secvență de joc aici, ci scene de acțiune cu multe efecte speciale. Accentul se pune pe inovațiile majore ale consolei PS5, care au ca scop crearea unui sentiment de imersiune totală în jocuri.

Anunțul s-a difuzat ieri pe canalul YouTube PlayStation Ungaria înainte de a fi eliminat. Câteva ore mai târziu, Sony a difuzat spotul în diferite limbi pentru toată lumea. Nu știm dacă aceasta este o reacție la scurgere sau dacă aceasta a făcut parte din planul inițial.

Dincolo de limitele tale senzoriale

Videoclipul ne face să urmărim aventurile unei tinere într-un mediu plin de intrigi în care fiecare element ajută la promovarea unei funcționalități a consolei. O vedem pe tânăra să tragă o săgeată spre un cerc misterios. Naratorul evocă în acest moment precis „ o lume în care forțele sunt simțite la îndemână” .

Citeste si:  Galaxy Z Flip: Samsung va lansa în curând versiunea mai ieftină a smartphone-ului pliabil

Această parte promovează noul mâner de declanșare adaptabil și feedback-ul haptic al DualSense, care permite jucătorului să experimenteze acțiuni în joc mai bine ca oricând. Audio 3D al consolei PS5 este, de asemenea, evidențiat. „ O lume în care ochii văd prin sunet” , detaliază naratorul. Pe scurt, dacă acest spot nu dezvăluie nicio secvență de joc pentru unul dintre jocurile anunțate deja pentru PS5 , acesta contribuie la creșterea hype-ului, în timp ce data de lansare precisă a consolei nu este încă cunoscută.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Les deux premiers smartphones 5G de Google le Pixel 4A 5G et le Pixel 5

Google Pixel 5 poate fi lansat mai devreme decat se astepta

Next Article
Xbox Series X

Xbox Series X: Microsoft isi dezvaluie interfata, iata noile caracteristici

Related Posts