PUBG Mobile Erangel 2.0
PUBG Mobile Erangel 2.0

A trecut ceva timp de când a fost anunțat Erangel 2.0 pentru PUBG Mobile. Și în sfârșit, un videoclip recent realizat de canalul YouTube, Ghost Gaming, ne oferă o scurtă idee despre cum va arăta harta ce va fi lansata impreuna cu marele update.

Singura parte tristă în acest sens este aceea că harta Erangel 2.0 va fi lansată pentru prima dată în Game for Peace, versiunea chineză a PUBG Mobile. Dacă testarea beta are succes în versiunea chineză, dezvoltatorii se vor muta la nivel global cu harta actualizată.

O bază secretă în PUBG Mobile Erangel 2.0?

În videoclip, puteți vedea că în PUBG Mobile Erangel 2.0, există o bază secretă care este similară cu cea secretă pe care o vedem în PUBG PC.

În bază, există mai multe fotografii fixate pe o tabla care arată diferite locații de pe hartă. Cercurile desenate pe fotografii specifice ar putea reprezenta locațiile în care oamenii din bază intenționau să atace. În plus, marcajul încrucișat poate reprezenta locațiile care au fost deja atacate.

Interesant este că, de asemenea, puteți vedea noua hartă Erangel fixată chiar în mijlocul teblei, cu câteva locații marcate. Acum, site-urile marcate cu roșu pe hartă sunt locațiile noi sau care au fost modificate în Erangel 2.0.

Mai mult, va exista un nou râu care va curge prin centrul Erangel 2.0. Deci, vor fi mai multe poduri pe hartă.

Care vor fi schimbarile majore in joc o data cu actualizarea Erangel 2.0?

Multumita jucătorului de PUBG Mobile, Wynnsanity, ni s-a prezentat cel mai recent teaser scurs pentru Erangel 2.0, prezentând o nouă dinamică de joc incredibilă.

După actualizare, toți jucătorii vor putea alege o clasă sau o abilitate specială. Mai mult, va apărea o insignă în ținuta fiecărui jucător, reprezentând clasa pe care au ales-o.

În teaser, putem vedea că un jucător aparține clasei Ninja, ceea ce îi permite să parcurgă rapid distanțe scurte cu ajutorul unui cârlig de prindere. Apoi, un alt jucător începe să alerge incredibil de rapid după ce s-a injectat cu anumite substanțe chimice. Al treilea jucător folosește un scut pentru a se proteja de un adversar, dar este eliminat din cauza unei grenade. Și în cele din urmă, jucătorul aparținând clasei de medicamente aruncă o săgeată vindecătoare pentru a reînvia coechipierul eliminat.

Dacă jucați Call of Duty Mobile, aceste abilități pot arăta familiar cu unele modificări minore. Și nu este surprinzător să vedem dinamici de joc identice în COD Mobile și PUBG Mobile, deoarece ambele titluri se înscriu în Tencent Games.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.