Puternice si ieftine: Xiaomi lanseaza Redmi Note 9 Pro si Pro Max

Redmi Note 9
Redmi Note 9

Xiaomi a lansat telefoanele Note 9 Pro și Redmi Note 9 Pro Max, noile dispozitive mid range ale companiei axate pe rentabilitate. Cu preturi începând de la aproximativ 800 de lei, smartphone-urile nu economisesc în anumite aspecte, aducând specificații care includ patru camere și o baterie „spațioasă”.

Ecranul celor două dispozitive este un LCD de 6,67 inchi, cu rezoluție Full HD și o gaură pentru a găzdui camera frontală de 16 MP. Procesorul este Snapdragon 720G, un model intermediar de la Qualcomm care are optimizări pentru jocuri. De asemenea, dispozitivele sunt dotate cu patru camere în spate și o baterie puternică de 5.020 mAh.

În ceea ce privește designul, ambele produse au o sticlă protejată cu Gorilla Glass 5, aceeași tehnologie folosită pe ecran, conexiune USB Type-C, jack pentru căști dedicat și senzor digital amplasat în lateral.

Pro Max are o cameră de 64 MP și se încarcă mai rapid

Diferența dintre aceste doua telefoane mobile se datorează unor detalii. Modelul Max acceptă încărcare rapidă de 33 W și vine cu un încărcător în cutie, în timp ce Note 9 Pro oferă tehnologie de 18W. Pro Max vine și cu un minim de 6 GB RAM, pe lângă faptul că aduce un senzor foto mai bun.

Citeste si:  Pareri Xiaomi Redmi Note 9S pret si disponibilitate in Romania
Redmi Note 9
Redmi Note 9

Sistemul de captare de imagini al lui Redmi Note 9 Pro are o cameră de 64 MP. Cel mai modest dispozitiv vine cu o soluție principală de 48 MP. Restul senzorilor sunt aceiași pe ambele dispozitive: Ultrawide de 8 MP cu unghi de vizualizare de 199 °, Macro 5 MP și 2 MP pentru adâncimea de câmp.

Prețuri și disponibilitate

Redmi Note 9
Redmi Note 9

Noile smartphone-uri de la linia medie a gamei Xiaomi vor fi puse în vânzare în India începând cu 17 martie, cu următoarele prețuri și specificații:

  • Note 9 Pro 4 GB / 64 GB – 12.999 rupii
  • Note 9 Pro 6 GB / 128 GB – 15.999 rupii
  • Note 9 Pro Max 6 GB / 64 GB – 14.999 rupii
  • Redmi Note 9 Pro Max 6 GB / 128 GB – 16.999 rupii
  • Redmi Note 9 Pro Max 8 GB / 128 GB – 18.999 rupii

Xiaomi nu a dat încă detalii despre sosirea smartphone-urilor în alte locații. Totuși, întrucât Redmi Note 7 și Note 8 au avut destul de mult succes aici, tendința este ca noile dispozitive să fie lansate în Romania în viitor.

Citeste si:  Prima impresie despre Google Stadia! Stadia a fost lansat

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Elon Musk

Elon Musk este de parere ca accidentele auto sunt mai nocive decat Covid-19

Articolul următor
OnePlus

OnePlus si-a schimbat logo-ul!

Postări Asemănatoare
Total
2
Share