Puternice si ieftine: Xiaomi lanseaza Redmi Note 9 Pro si Pro Max

Xiaomi a lansat telefoanele Note 9 Pro și Redmi Note 9 Pro Max, noile dispozitive mid range ale companiei axate pe rentabilitate. Cu preturi începând de la aproximativ 800 de lei, smartphone-urile nu economisesc în anumite aspecte, aducând specificații care includ patru camere și o baterie „spațioasă”.

Ecranul celor două dispozitive este un LCD de 6,67 inchi, cu rezoluție Full HD și o gaură pentru a găzdui camera frontală de 16 MP. Procesorul este Snapdragon 720G, un model intermediar de la Qualcomm care are optimizări pentru jocuri. De asemenea, dispozitivele sunt dotate cu patru camere în spate și o baterie puternică de 5.020 mAh.

În ceea ce privește designul, ambele produse au o sticlă protejată cu Gorilla Glass 5, aceeași tehnologie folosită pe ecran, conexiune USB Type-C, jack pentru căști dedicat și senzor digital amplasat în lateral.

Pro Max are o cameră de 64 MP și se încarcă mai rapid

Diferența dintre aceste doua telefoane mobile se datorează unor detalii. Modelul Max acceptă încărcare rapidă de 33 W și vine cu un încărcător în cutie, în timp ce Note 9 Pro oferă tehnologie de 18W. Pro Max vine și cu un minim de 6 GB RAM, pe lângă faptul că aduce un senzor foto mai bun.

Redmi Note 9
Redmi Note 9

Sistemul de captare de imagini al lui Redmi Note 9 Pro are o cameră de 64 MP. Cel mai modest dispozitiv vine cu o soluție principală de 48 MP. Restul senzorilor sunt aceiași pe ambele dispozitive: Ultrawide de 8 MP cu unghi de vizualizare de 199 °, Macro 5 MP și 2 MP pentru adâncimea de câmp.

Prețuri și disponibilitate

Redmi Note 9
Redmi Note 9

Noile smartphone-uri de la linia medie a gamei Xiaomi vor fi puse în vânzare în India începând cu 17 martie, cu următoarele prețuri și specificații:

  • Note 9 Pro 4 GB / 64 GB – 12.999 rupii
  • Note 9 Pro 6 GB / 128 GB – 15.999 rupii
  • Note 9 Pro Max 6 GB / 64 GB – 14.999 rupii
  • Redmi Note 9 Pro Max 6 GB / 128 GB – 16.999 rupii
  • Redmi Note 9 Pro Max 8 GB / 128 GB – 18.999 rupii

Xiaomi nu a dat încă detalii despre sosirea smartphone-urilor în alte locații. Totuși, întrucât Redmi Note 7 și Note 8 au avut destul de mult succes aici, tendința este ca noile dispozitive să fie lansate în Romania în viitor.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *