Qualcomm ar trebui sa lanseze in curand productia primelor sale procesoare dezvoltate pe 5nm, concepute cu ajutorul lui Samsung. Snapdragon 875 G si 735 G ar putea beneficia de aceasta noua gravura si sa fie lansate in primul trimestru al anului 2021.

Procesoarele dezvoltate pe 5nm ar trebui sa reprezinte urmatorul mare obiectiv al constructorilor de micro-procesoare. Azi, viitorul procesor de la Qualcomm este cel care ne intereseaza. Scurgeri de informatii care detaliaza urmatoarele produse ale marcii au aparut online gratie unui utilizator Weibo si ne ofera unele elemente deosebit de interesante. Putem descoperi produsele marcii clasate pe trimestru, din 2019 pana in 2021. Doua din ele sunt Snapdragon 875 G si 735 G, primul fiind destinat gamei premium si al doilea telefoanelor din gama mid range. Ceea ce este si mai interesant este ca nu producatorul taiwanez TSMC va fabrica aceste procesoare noi ci Samsung.

Un Galaxy S30 cu un procesor Qualcomm?

Cu un procesor atat de premium cum este Snapdragon 875 G conceput in parteneriat cu Samsung multi se intreaba daca urmatorul smartphone al producatorului, Galaxy S30 va beneficia sau nu de acest nou procesor. Nu putem decat sa asteptam un anunt oficial din partea constructorului.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.