Dezvoltând scaune de gaming din seria Enki Pro cu un preț foarte mare, Razer a ridicat ștacheta mai mult și a pregătit două scaune de gaming noi licențiate care reflectă culorile lor special pentru mărcile auto Williams și Koenigsegg.

Razer Enki Pro editie speciala

Bazate pe scaunul de gaming Razer Enki Pro, versiunile Williams și Koenigsegg reflectă temele de culoare ale mărcilor de mașini. Produsele licențiate au alte caracteristici.

În timp ce acoperirile care utilizează material Alcantara se concentrează pe confort și durabilitate, suportul coloanei vertebrale se poate extinde cu 110 de grade. Punctul de sprijin poate fi înclinat până la 152 de grade. Suporturile magnetice pentru cap și gât sunt din nou axate pe confort.

Sistemul de susținere al scaunului permite diferiților utilizatori să își ajusteze cu ușurință scaunul fără a fi nevoie să schimbe designul. Versiunile Razer Enki Pro Williams și Koenigsegg au un preț de 1299 USD, deci sunt mai scumpe decât originalul.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns