Razer prezintă Kishi Ultra: Controllerul mobil de ultimă generație, compatibil și cu PC

Razer, unul dintre cei mai renumiți producători de periferice pentru gaming, a anunțat lansarea unei noi versiuni a controllerului mobil Kishi – Kishi Ultra. Acest nou controller vine cu o serie de îmbunătățiri semnificative față de modelele anterioare, transformându-l într-o soluție de joc mobilă de ultimă generație.

Un controller versatil, pentru telefoane și tablete Kishi Ultra păstrează formatul de bază al seriei Kishi, cu butoane asimetrice și un spațiu central pentru a fixa dispozitivul mobil. Totuși, Razer a extins compatibilitatea acestei versiuni, permițând utilizarea pe tablete de până la 8 inch. Astfel, acest controller devine o alegere ideală nu doar pentru jocurile pe smartphone, ci și pentru jocurile pe tablete, cum ar fi iPad Mini.

Kishi Ultra
Kishi Ultra

Caracteristici inovatoare pentru o experiență de joc îmbunătățită Pentru a oferi o experiență de joc îmbunătățită, Kishi Ultra este echipat cu îmbunătățiri semnificative. Designul ergonomic a fost inspirat de controllerele de console, asigurând o ținere confortabilă pe parcursul sesiunilor de joc prelungite. De asemenea, controllerul beneficiază de tehnologia de feedback haptić, oferind o senzație mai imersivă. În plus, este dotat cu benzi LED RGB personalizabile, prin intermediul aplicației Nexus, adăugând un aspect stilat.

O alternativă premium pentru jocurile pe PC Beneficiul cheie al Kishi Ultra este faptul că poate fi conectat direct la PC, prin intermediul portului USB-C. Acest lucru permite utilizarea sa ca o alternativă de înaltă calitate la controllerele de gaming tradiționale, pentru jocurile pe calculator. Mai mult, controllerul oferă un mod de „Virtual Controller”, permițând folosirea sa chiar și în cazul în care jocul nu are suport nativ pentru controller.

Cu aceste caracteristici avansate și versatilitatea de a fi folosit atât pe dispozitive mobile, cât și pe PC, Kishi Ultra se poziționează ca o soluție premium pentru jucătorii pasionați, care doresc o experiență de gaming mobilă la cele mai înalte standarde. Disponibil la prețul de 169 de euro, acest controller mobil reprezintă o investiție serioasă, dar una care poate deservi atât nevoile de gaming pe smartphone și tabletă, cât și pe PC.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *