In ciuda unei lansari dezamagitoare pentru Razr Phone pliabil, Motorola nu se da batut: acest tip de produs nu si-a pierdut locul de onoare din catalog si va beneficia de o a doua versiune care, speram noi, va corecta greselile predecesorului sau.

Jurnalistii specializati incep sa primeasca invitatii pentru data de 9 septembrie pentru a asista la un eveniment online organizat de constructorul Motorola.

Un Razr Phone 2 inca enigmatic. Inca nu avem nicio informatie oficiala cu privire la Motorola Razr 2 dar nici scurgeri de informatii nu au aparut inca in afara de o poza care ar putea fi un prototip sau chiar produsul finit. Motorola a invatat din greselile facute cu primul sau telefon pliabil si a ales sa nu se grabeasca cu noul model Razr. Performantele nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. Echipat cu un Snapdragon 710, smartphone-ul era deja anacronic inainte de lansare.

Motorola nu mai vrea sa aiba parte de inca un esec, nu vrea sub nicio forma sa isi dezamageasca fanii. Si, cele mai noi informatii aparute ne arata ca si Motorola Edge, cel mai recent model, ne demonstreaza ca acest constructor este capabil sa produca produse frumoase si bune. Vom vedea pe data de 9 septembrie despre ce este vorba.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.