Realme 9 Pro+ vine cu suport de încărcare rapidă de 65 W

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Realme 9 Pro

Realme va lansa în curând patru smartphone-uri în seria Realme 9. Există informații că modelele în cauză vor deveni oficiale în primele săptămâni ale anului 2022. Cu câteva zile înainte de lansare, unele detalii despre dispozitive continuă să fie clarificate.

Listate pe site-ul agenției de certificare CQC, Realme 9i a fost confirmată pentru a veni cu o 5,000mAh baterie și 33W suport de încărcare. Pe de altă parte, Realme 9 Pro + va oferi 65W tehnologie de încărcare rapidă. Potrivit unor scurgeri anterioare, acest model va avea o cameră principală de 50 de megapixeli și o cameră frontală de 16 megapixeli.

Realme 9 Pro

Ce se știe despre Realme 9i

Am aflat anterior că Realme 9i va fi echipat cu chipset Snapdragon 680 și 8 GB de RAM. Smartphone-ul va avea un ecran de 6,5 inchi cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Detaliile despre Realme 9 Pro+ nu au fost încă dezvăluite .

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.