Realme lanseaza telefoane mobile foarte ieftine

Modelele de telefoane Realme Dizo Star 300 și Dizo Star 500 2G oferă caracteristici practice, cum ar fi timp de utilizare îndelungat, lanternă, cameră VGA, radio FM sub banda de 30 USD.

Deși aproape jumătate din populația lumii a devenit utilizator de telefoane inteligente, jumătatea rămasă continuă să folosească telefoane mobile. Prin urmare, noile telefoane cu butoane vin frecvent pe piață. Realme a făcut, de asemenea, primul pas în acest segment.

Telefoane Realme Dizo Star

Noul brand Dizo de la Realme, care va acoperi dispozitivele inteligente pentru casă, a anunțat primele sale telefoane mobile 2G. Modelele Dizo Star 300 și Dizo Star 500 vor căuta o cotă pe piața indiană la prețuri foarte mici.

Modelul Dizo Star 300 are un ecran de 1,77 inch cu 160 x 120 pixeli. Telefonul cu colțuri rotunjite este alimentat de un singur cip ARM Unisoc SC6531E. Există 32MB RAM și 32MB ROM, precum și cameră VGA cu bliț LED. Modelul cu o baterie de 2550mAh acceptă 5 limbi locale. Prețul a fost anunțat la 20 de dolari.

Modelul Dizo Star 500, pe de altă parte, oferă un ecran de 2,8 inci cu o rezoluție de 320 x 240 pixeli. Configurația telefonului cu designul în diagonală este aceeași. Doar bateria de 1900 mAh face diferența. Prețul său este de aproximativ 27 USD.

Aproximativ 300 de milioane de modele sunt vândute în fiecare an pe piața telefoanelor mobile, iar China Transsion Holding are o cotă de aproximativ 35% cu sub-mărcile sale. Nokia urmează cu 14% și Samsung cu 10%.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *