Recuperare contacte sterse de pe un telefon android

Contacte sterse. Salut astazi am sa va învat cum sa recuperati contactele sterse de pe telefonul android. Stim cu toti când stergem un numar de telefon ne gândim al cui este si etc, dar atunci când numarul de telefon este sters din telefon din cauza cartelei SIM sau din cauza unei erori devine ca rea chestia asta, asa ca daca vrei sa recuperezi un numar de telefon pe care l-ai sters tu sau din greseala trebuie sa urmariti tutorialul de mai jos.

Ok, sa-i dam blana pentru ca tutorialul este un pic cam lung.

Ok deci programul „sfânt” pentru recuperare este Android Phone Geeker ok si pe lânga acest program pe care îl puteti lua trial mai trebuie si ca telefonul sa aiba root.

OK, sa spunem ca aveti root facut la telefon acum sa începem cu Phone Geeker.

Recuperare contacte sterse de pe un telefon android
Recuperare contacte sterse de pe un telefon android

Deci trebuie sa ne conectam telefonul la PC prin USB. Activeaza apoi modul “Depanare USB” (USB debugging) din Setari – Optiuni dezvoltator.

cum sa recuperezi contactele sterse de pe un telefon cu android

Acum trebuie sa descarci si sa instalezi Android Phone Geeker pe PC, îl poti lua si cu 20 de dolari dar si în varianta de încercare.

Dupa ce ai conectat telefonul la PC si Android Phone Geeker pe PC începe scanarea contactelor pierdute trebuie sa astepti câtevasecunde/minute ca sa-si faca treaba. OK si daca va apar contactele le puteti bifa pe cele care aveti nevoie si apoi dati “Recover”

Recuperare contacte sterse de pe un telefon android
Recuperare contacte sterse de pe un telefon android

Ok dupa ce ati reusit si importarea contactelor în telefon contactele le puteti copia într-un cloud pentru a nu se mai repeta aceasta greseala. Cam atât din acest articol revin mai târziu cu un videotutorial (cam pe la 17:00 asa), nu uitati sa distribuiti articolul si sa bagati un comentariu.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *