Rockstar Games a anunțat că Red Dead Redemption 2 va fi disponibil pe computere începând cu data de 5 noiembrie 2019. Poți pre-cumpăra jocul folosind Rockstar Games Launcher. Și pentru o perioadă limitată de timp, vei primi două jocuri Rockstar gratuite.

În octombrie 2018, Rockstar a lansat Red Dead Redemption 2, un prequel direct al primului joc, pe PS4 și Xbox One. Red Dead Redemption 2 a fost un succes comercial și critic, stabilind diverse recorduri în vânzări și câștigând numeroase premii.

În cele din urmă, Red Dead Redemption 2 vine și pe computere.

Ce aduce Red Dead Redemption 2 pentru PC și de ce să-l pre-comanzi

Varianta pentru calculatoare aduce „o serie de îmbunătățiri grafice și tehnice”, plus „noi misiuni Bounty, Gang Hideout, Weapons și multe altele”.

Aceasta va avea și acces gratuit la Red Dead Online, inclusiv „toate îmbunătățirile lansate anterior și cele mai recente actualizări”. Red Dead Online este o lume vie pe care o împărtășești cu alți jucători în timp ce călătorești prin Vestul Sălbatic.

Începând cu data de 9 octombrie, pre-comenzile vor fi disponibile iar de pe 23 octombrie, jocul este disponibil și de la alți retaileri digitali.

Ca o încurajare/recompensă (așa cum am menționat anterior), Rockstar oferă două jocuri gratuite. Așadar, vei putea putea alege oricare GTA mai vechi.

Read Dead Redemption 2 vine și pe Google Stadia

Pe lângă faptul că a fost lansat pe PC, Red Dead Redemption 2 este programat și pentru Google Stadia. Dacă nu știi, Google Stadia este o platformă de tip cloud care permite să te joci ce vrei pe mai multe dispozitive. Serviciul se va lansa în noiembrie 2019.

Ce părere ai despre acest joc? L-ai încercat pe celelalte platforme? Crezi că aducere sa pe computere va atrage atenția gamerilor? Nu uita să ne scrii în comentarii iar dacă îți plac articolele noastre, dă un share ca să afle și prietenii tăi.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.