Red Dot are premiera astăzi pe Netflix

Red Dot (Punctul rosu) este un thriller de acțiune suedez, care are premiera astăzi pe Netflix, a cărui poveste are loc în munții suedezi și urmărește un cuplu de la vârsta de 20 de ani, care se confruntă cu dificultăți în căsătorie. Când apare o sarcina, ambii încearcă să reaprindă pasiunea în relație și decid să călătorească în nordul magnific și extins al Suediei pentru o excursie la schi.

Dar după ce au început ca o mică dispută cu doi vânători locali, călătoria lor romantică se transformă încet într-un coșmar. Când observă un laser roșu în cort, sunt forțați să fugă rapid în natura rece și neiertătoare. Total izolați pe munte, sunt urmăriți de doi lunetisti fără scrupule. Cu toate acestea, în timpul acestei vanatori sadice, trecutul cuplului revine.

Red Dot este deja pe Netflix

Filmul îi are în rolurile principale pe Johannes Kuhnke, Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Kalled Mustonen și Tomas Bergström și în regia lui Alain Darborg.

Iată sinopsisul oficial al filmului:

„David și Nadja încearcă să-și reînvie relația într-o excursie romantică în nordul Suediei. Călătoria se transformă rapid într-un coșmar când apare un punct roșu cu laser în cortul lor și sunt forțați să fugă în frigul neiertător urmărit de un lunetist necunoscut. „.

Puteți urmări trailerul acestui film aici.

YouTube video

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *