Redmi Note 11E Pro a fost prezentat! Iată prețul și data lansării!

Xiaomi a prezentat smartphone-ul Redmi Note 11E Pro. Toate detaliile despre smartphone, care a fost deschis pentru precomandă, au fost anunțate.

Xiaomi, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, își continuă producția cu marca Redmi. Pe 26 ianuarie, compania a anuntat Redmi Note 11, Redmi Note 11S , Redmi Note 11 Pro și Redmi Note 11 Pro. Astăzi, a introdus Redmi Note 11E Pro în China.

Redmi Note 11E Pro este o nouă versiune pentru Note 11 Pro 5G

Xiaomi a introdus astăzi smartphone-ul Redmi Note 11E Pro în China. În ceea ce privește designul și caracteristicile tehnice ale smartphone-ului, acesta este similar cu Note 11 Pro 5G, care a fost lansat anterior pe piața globală. Note 11E Pro este în prezent disponibil pentru precomandă în China. Smartphone-ul va urca pe scena pe 4 martie.

Redmi Note 11E Pro a fost prezentat

Xiaomi va lansa Redmi Note 11E Pro în trei opțiuni de culoare diferite. Smartphone-ul a intrat în pre-vânzare cu 6 GB RAM și opțiune de stocare de 128 GB. Smartphone-ul, care este în prezent la precomandă în China, are un preț de pornire de 270 de dolari.

Specificațiile tehnice ale Xiaomi Redmi Note 11E Pro

Redmi Note 11E Pro, cu un ecran Full HD + AMOLED de 6,67 inchi, va fi lansat cu rezoluție de ecran de 2400 x 1600 pixeli, gamă de culori DCI-P3 și suport pentru rata de reîmprospătare de 120 Hz. În partea cu procesor a dispozitivului, există chipset-ul Qualcomm Snapdragon 695. De asemenea, smartphone-ul a fost introdus cu până la 8 GB de RAM LPDDR4X și 128 GB de stocare internă UFS 2.1.

Caracteristicile camerei smartphone sunt, de asemenea, similare cu Note 11 Pro 5G. Pe spatele dispozitivului, există un design insulă cu un sistem de cameră triplă. Acești senzori sunt enumerați ca cameră cu unghi larg de 108 Megapixeli, cameră cu unghi ultra larg de 8 Megapixeli și senzor macro de 2 Megapixeli și AI. Pe partea frontală a dispozitivului ne întâmpină o cameră de 16 megapixeli.

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 695
  • Stocare si RAM: 6 GB RAM și 128 GB stocare
  • Ecran: 6,67 inchi Full HD+ AMOLED 2400×1600 pixeli rezoluție, rată de reîmprospătare de 20 Hz
  • Camera din spate: 108 Megapixeli + 8 Megapixeli cu unghi ultra larg + 2 Megapixeli macro + senzor AI
  • Camera frontala: Cameră de 16 megapixeli
  • Baterie și încărcare: Baterie de 5.000 mAh, încărcare rapidă de 67 W
  • Dimensiuni : 164,19 mm x 76,1 mm x 8,12 mm
  • Culori: Gri grafit, alb polar, albastru ocean
  • Preț: Preț de pornire 270 USD
Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *