Jumanji 2019
Jumanji 2019

Jumanji 2019 este cu siguranta unul dintre cele mai bune filme de comedie si aventura ale anului 2019, seara trecuta am fost la acest film iar astazi venim cu un scurt review.

Jumanji 2, asa cum il mai putem numii este un film de aventura cu comedie, acestea fiind foarte bine impachetate intr-o poveste la care ia parte si Dwayne Johnson, despre care stim foarte bine ca joaca mai mult in filme pentur familie. Si da, acest film se poate urmari cu familia, este interesant sa il urmariti in grup, noi am fost un grup de 7, oricum cinema-ul era plin si asa.

Fazele amuzante nu au lipsit deloc, povestea a fost un pic schimbata, iar acum avem parte de inca 2 personaje noi, un cal care zboara si o specialista in jafuri, aceasta fiind de origine asiatica. (scuze de spoiler).

La inceputul filmului ii avem in prim plan pe bunicul lui Spencer Gilpin si pe un prieten vechi de-al lui, acestia nu prea se inteleg insa sunt atrasi in mod accidental in joc, jocul se schimba, iar pana la finalul jocului (filmului), aflam si povestea dramatica a acestor doi batranei, care in joc sunt foarte amuzanti.

Nu o sa va spun mai multe spoilere, pe scurt mie mi-a placut, a fost o poveste frumoasa, actori buni, merita de vazut la cinema, ori acasa impreuna cu familia.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.