ReviewGhiduri

Review: Kit de gaming Marvo CM418 + Concurs

Parere despre kitul de gaming Marvo CM418

Review Marvo CM418

Design - 9
Pret - 9.5
Calitatea produsului - 8.5
Iluminare - 7.5

8.6

Bun

Dupa cam am spus mai jos, produsul se potriveste unui gaming feminin, fiind un produs bun pentru pretul pe care il are si este un cadou potrivit pentru o fata.

User Rating: Be the first one !

Marvo CM418, este un kit de gaming despre care vom vorbi astazi, produsul a fost primit in teste de la pc-coolers.ro, produsul se poate achizitiona si de pe site-uri precum eMAG, Altex si asa mai departe, despre aceste detalii vom vorbi mai jos.

Produsul Marvo CM418 este destinat in primul rand, jucatoarelor feminine, acesta fiind complet roz, iar luminile fiind doar albe. Avem si un concurs cu acest produs, pentru a participa intrati aici. Sa incepem!

Design

Produsul vine ambalat intr-o cutie robusta de pe care putem citi informatiile despre produsule pe care le avem in interior, este vorba despre un mouse, un mousepad, casti de gaming si o tastatura cu membrana

Produsele se potrivesc foarte bine intr-un setup feminin acestea fiind de culoare roz, dupa cum am mai precizat.

Pret

In momentul de fata acest kit se poate achizitiona de pe eMAG la pretul de 200 de lei, cu siguranta pretul va mai scade pe parcurs.

Acum ca am vorbit la general despre acest kit de gaming, mai jos vom lua fiecare produs in parte si il vom prezenta.

Mouse\MousePad – CM418

In cutie vom avea un mouse insotit de un mousepad, ambele fiind roz, din punctul meu de vedere mouse-ul este unul dintre cele mai bune produse din acest kit, daca nu chiar cel mai bun, pe primul loc se bate doar cu tastatura, care pare a fi una de calitate.

Marvo CM418
Marvo CM418

Mouse-ul vine cu un senzor optic si cu posibilitatea de a regla DPI-ul in 4 faze: 1000 – 1600 – 3200 – 6400, dupa cum putem vedea din specificatii mouse-ul este unul foarte capabil, mai avem 6 butoane pe care le vom putea folosi in jocuri iar toate acestea au o garantie de apasare de peste 3 milioane de click-uri. Interfata de conectare este una USB de tipul 2.0 si are un cablu lung de 1.5 metri.

Ca si material mouse-ul mi se pare facut dintr-un material calitativ, in joc nu iti va aluna mana, are o prindere foarte buna.

Singurul minus pe care il avem la mouse este faptul ca daca aveti o mana mare nu este recomandat, de aceea am si specificat ca este pentru gamerite.

MousePad-ul se potriveste foarte bine cu mouse-ul, fiind un set, totul va arata foarte bine pe birou. Mouse-ul se misca foarte bine pe acest pad si cu siguranta va avea o viata lunga.

Tastatura – CM418

Tastatura de gaming din acest kit, este una mare si confortabila, un minus mai mare ar fi lipsa unui suport pentru podul palmei, in sesiunile lungi de gaming vei simti acest lucru.

Marvo CM418
Marvo CM418

Ca si specificatii avem o tastatura cu membrana, are un numar de 104 butoane ce vor rezista pana la 10 milioane de apasari, conform specificatiilor de pe ambalaj. Adangimea apasarii este de 3.6 +/- 0.3 mm si forta de apasare este de 50 +/- 15 g. Iluminarea este la fel ca si celelalte produse din acest kit, doar alba. Lungimea cablului este de 1.7 metri si are o interfata de conectare USB 2.0.

Casti – CM418

Castile acestui produs, sunt din pacate minusul cel mare, din punct de vedere al auzului cat si al materialului, daca va cumparati acest kit de gaming pentru casti, va sugerez sa va orientati catre un alt produs, cei de la Marvo au si alte o oferte mai bune.

Ca si auz, din punctul meu de vedere este unul slab, pe cutie este specificat insa acest lucru, deci daca va uitati cu atentie avem o frecventa de raspuns de 20 HZ pana la 20 KHZ cu o sensibilitate de 116 dB.

Marvo CM418
Marvo CM418

La aceste casti avem si un microfon, care este bunicel, acesta vine direct din casti fara a mai avea optiunea de a fi retractabil.

Avem trei interfete de conectare: un jack audio pentru audio, unul pentru microfon si un USB pentru iluminare is pentru a se instala automat software-ul.

Concluzie

As cumpara acest produs pentru o prietena, produsul nu este unul foarte slab si se incadreaza la gaming-ul feminin. Materialele sunt bune, cel putin cand vorbim de mouse si tastatura, cu siguranta posesorul va fi multumit, in schimb castile audio prezinta cel mai mare dezavantaj.

Nu uitati sa participati la acest concurs!

4

Design

4.5/5

Functii

3.5/5

Utilizare

4.5/5

Performanta

4.0/5

Valoare

3.5/5

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *