Review Squid Game Sezonul 1, unul dintre cele mai bune seriale 2021

Review Squid Game Sezonul 1, cu siguranta acesta este unul dintre cele mai bune seriale Netflix din 2021, astazi ne vom oferi o parere scurta despre acest serial, si asteptam si parerile tale la rubrica de comentarii.

Squid Game este un excelent serial coreean cu nouă episoade de aproximativ o oră.

Deosebit de convingător este scenariul regizorului Dong-hyuk Hwang, la care a lucrat mulți ani. Urmărește îndeaproape un bărbat care are datorii mari și decide să participe la o serie de jocuri care îi permit să câștige mulți bani. Dar ceea ce el nu știe este că eșecul la acestea este fatal, la fel și abandonul.

Squid Game Sezonul 1

Seria se bazează pe mai multe elemente care vor fi impecabile. Cliseele sunt întotdeauna bine lucrate și tensiunea este foarte puternică. Aceasta este o demonstrație reală a modului de a crea o serie captivantă datorită construcției sale și a modului în care povestea poate servi personajelor sale bine dezvoltate.

Acestea sunt deosebit de interesante, iar cel de-al doilea episod ne arata personaje de care ne atașăm foarte repede. Ceea ce, desigur, nu este o idee bună într-o serie în care numărul victimelor crește iar atasarea fata de personaje poate fi o idee rea.

Interpretarea este într-adevăr foarte bună. Lee Jung-jae este excelent ca un bărbat care trăiește cu mama sa și încearcă să-și achite datoriile. Jung Ho-yeon izbucnește literalmente pe ecran ca un tânăr nord-coreean care dorește să câștige bani. Park Hae-soo este într-adevăr doar un om genial care dorește să câștige mereu. Yeong-Su oh este un bătrân foarte bun care încearcă să recapete putina actiune în viață. Anupam Tripathi este deosebit de emoționant, un pakistanez care doreste să-și protejeze familia. Heo Sung-Tae un „bun” criminal fără inimă. Kim Joo-ryoung este impecabilă ca o femeie iritantă, care vrea să își atingă obiectivele cu orice preț. Și Wi Ha-joon joacă în mod strălucit un detectiv tenace care încearcă să pună capăt jocului.

Squid Game Sezonul 1

În afară de personajele principale, un număr apare mai mult sau mai puțin pe scurt și sunt întotdeauna impecabile în rolurile lor respective. Mai ales că între jucători, organizatorii jocurilor și angajații care îndeplinesc sarcini diferite, numărul actorilor este important.

Principiul jocurilor este de a reproduce unele jocuri tradiționale coreene. Evident, protagoniștii nu le cunosc în prealabil și habar nu au cum jocul va fi transformat într-un eveniment deosebit de letal. Cele 6 jocuri prezentate sunt deosebit de spectaculoase și dacă al patrulea lasă o amprentă emoțională, primul ne duce direct în principiul evenimentelor viitoare, iar al treilea și al cincilea sunt extrem de impresionante.

Aranjamentul este deosebit de atent ales. Decorațiunile sunt foarte îngrijite și deosebit de detaliate. Zona pe care jucătorii o folosesc pentru a merge la probe este vizual uimitoare și extrem de atent aleasa.

Costumele sunt la fel de bine lucrate. Între ținutele participanților, cele în roșu sunt ale angajaților care poartă fiecare o mască specifică în funcție de funcțiile lor și ținutele mult mai colorate ale organizatorilor, anumite pasaje sunt adevărate picturi care par să prindă viață în fața ochilor noștri.

Muzica este, de asemenea, foarte plăcută și participă bine la atmosfera unei lucrări în care sunetele și tăcerea diferite sunt, de asemenea, importante.

Squid Game Sezonul 1

Realizarea este formidabil de eficientă. Multe secvențe sunt respirație, chiar provocatoare de anxietate. Tensiunea este incredibilă de la început și nu își pierde niciodată intensitatea. Momentele emoționale sunt foarte prezente și întăresc impactul morții unui personaj de care suntem atașați. În plus, investigația palpitantă a inspectorului sub acoperire vă permite să descoperiți fundalul acestor jocuri fatale.

Squid Game este o serie remarcabilă, cu o atmosferă deosebit de impunătoare și care nu beneficiază de niciun defect. Cu o poveste strălucită condusă catre o direcție impecabilă, imagini uimitoare și actori deosebit de bine găsiți, este sincer greu sa nu vedeti toate cele 9 episoade in aceiasi zi.

Ultimul episod lasă o ușă deschisă spre un al doilea sezon care va trebui să fie al naibii de solid pentru a ajunge la același nivel ca primul. Tu ce parere ai despre acest serial? Asteptam pererile tale la rubrica de comentarii! Parerea noastra este ca este un serial extrem de bun de care aveam nevoie pentru ca de mult nu am mai nimerit asa productie care sa nu ma lase sa plec din fata TV-ului.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *