Seriale

Rick and Morty sezonul 4 online subtitrat pe Netflix

Rick and Morty sezonul 4 online subtitrat este disponibil in momentul de fata pe Netflix, daca sunteti fani ai acestei serii, serialul a fost facut de catre Adult Swim si in sezonul 4 vom avea 5 episoade noi.

Rick and Morty sezonul patru revine aproape pe ecrane cu cinci noi episoade terminate și gata să fie difuzate. Noua serie a fost lansată în SUA în această lună insa pentru Romania nu avem nici o data fixa, probabil va fi lansat si pentru Netflix-ul din tara noastra atunci cand seria va fi licentiata pentru aceasta tara imrpuna cu altele din Europa.

Rick and Morty sezonul 4 online subtitrat pe Netflix

In sezonul 4 din Rick And Morty ne asteptam ca bunicul Morty sa il duca iar pe Rick in aveturi in alte dimenisuni si universuri alternative in care viata lor va fi mereu in pericol. Nu toate episoadele si sezoanele s-au terminat bine in aceasta serie, ba mai mult intr-un sezon acestia au murit iar clonele lor din universuri paralele l-au luat locul. Acum nu stim daca sezonul 4 ne va oferi o alta perspectiva a lucrurilor insa abia asteptam sa vedem serialul ce a inceput sa fie foarte vizionat si in Romania.

Rick and Morty sezonul 4 online subtitrat pe Netflix

La inceput nimeni nu s-ar fi asteptat ca acest serial sa fie unul de foarte mare succes, stim despre acesta ca a fost lansat cu gandul sa fie unul destul de nisat din cauza limbajului vulgar, a umorului negru, spatiilor in care se desfasoara actiunea, toate acestea nu ar fi dat de banuit ca serialul va fi un succes global, insa acum il avem si in Romania si se pare ca privitorii sunt destul de entuziasmati de acest tip de seriale animate.

In cazul in care vor aparea noi informatii esentiale despre sezonul 4 din acest serial va vom tine la curent, pana atunci vizionare placuta!

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close