Creatorii din spatele League of Legends au anunțat că lucrează la un nou joc de tip competitive, first-person shooter cunoscut sub numele de „Project A

Acesta va rula exclusiv pe calculatoare, însă este de așteptat să fie anunțată compatibilitatea și pe alte dispozitive iar ca tematică… va fi ceva asemănător lui Overwatch sau Rainbow Six Siege.

La fel ca în LoL, fiecare erou va avea propriul aspect și personalitate distincte alături de o serie de abilități nemaivăzute.

Judecând după videoclipul de mai sus, „Project A” va prezenta, oarecum, o lume futuristă, arme combinate cu puteri supranaturale și tehnici de atac interesante.

De asemenea, este de neașteptat să aflăm că acțiunea nu va avea loc în universul League of Legends. Este un pas curajos pentru cei de la Riot Games. Suntem curioși să vedem cum va prinde la public și dacă îl va menține așa cum a făcut cu League of Legends.

Zilele trecute au fost făcute o serie de anunțuri noi, inclusiv dezvăluirea lui „Legends of Runeterra” (disponibil beta la ora actuală, cu o lansare programată în 2020) și al acestui joc care va fi, cel mai probabil, foarte apreciat.

Pentru a răspunde curiozităților fanilor, Riot Games a declarat într-un reportaj că:

„Sperăm ca noul joc să își facă loc printre gamerii înrăiți, care își dedicată mii de ore, grație universului pe care îl oferim”.

Ce părere ai despre acestă veste? Te-ai fi așteptat ca echipa din spatele unuia dintre cele mai apreciate și populare jocuri să lanseze ceva nou? Mulți au fost luați prin surprindere iar unii dintre noi am așteptat cu nerăbdare ceva nou. Ne dorim ca noul proiect să lase o impresie plăcută sau poate chiar să depășească cu mult concurenții din categoria shooterelor. Nu uita să ne scrii părerea ta în secțiunea de comentarii!

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.