ROG Phone 5 ar trebui să fie telefonul cu cea mai mare memorie RAM

Cu câteva zile în urmă, a fost dezvăluit că următorul smartphone Asus pentru jocuri , ROG Phone 5, va avea 16 GB RAM. Și nu a fost greu de văzut că aproape niciun producător de telefoane Android nu-și va echipa unul dintre telefoane cu atât de multă memorie în anii următori. Cu toate acestea, cele mai recente informații dezvăluite sunt că o a doua variantă a acestui telefon ar trebui să sosească cu 18 GB RAM … ceva ce nu s-a întâmplat niciodată cu un smartphone.

Aparent, pe Geekbench a apărut un nou model de telefon ROG 5 și unde anterior, următorul top al gamei avea 16 GB RAM, dar acum un nou test arată dispozitivul cu 18 GB RAM. Presupunând că acest lucru este adevărat, va fi primul smartphone din lume care se va lăuda cu atât de multă memorie. Sincer să fiu, chiar și cei 16 GB de memorie RAM sunt deja excesivi, dar se pare că Asus a dorit să aibă dreptul să se laude cu această specificație.

Desigur, consumatorii care doresc să cumpere ROG Phone 5 ar trebuii să fie conștienți de faptul că încorporarea mai multor cipuri de memorie într-un smartphone va crește consumul de energie, viitorii proprietari trebuie să stie a cest lucru. Totusi, bateriei acestui smartphone este de 6000 mAh, ceea ce nu numai că îi va crește autonomia, ci și grosimea.

ROG Phone 5

ROG Phone 5 va avea o variantă cu 18 GB RAM

În plus, și așa cum putem vedea în testul de mai sus, va ajunge cu Snapdragon 888, cel mai recent procesor de la Qualcomm și va părăsi fabrica cu Android 11.

Se așteaptă ca acest smartphone să fie anunțat la sfârșitul acestei luni și, până în prezent, Asus nu a confirmat oficial că va avea dreptul la o variantă cu 18 GB de RAM … care este de fapt o mulțime de memorie RAM, mai mult decât majoritatea desktopurilor de pe piață. ..

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *