România așteaptă! Netflix își extinde primele jocuri pe o altă piață importantă

După multe zvonuri și un scurt anunț , precum și o așteptare de aproape o lună, Netflix a făcut în cele din urmă primii pași ca platformă de jocuri online, alegând Europa, mai ales Italia, ca una dintre primele țări care a contemplat utilizatorii cu o selecție de jocuri.

Considerat un rival pentru Google Stadia, noul serviciu Netflix debutează în faza de testare și cu un catalog foarte limitat, prezentând, deocamdată, doar opțiunea pentru jocuri în versiunea Android a aplicației.

Netflix își extinde primele jocuri pe o altă piață importantă

Un purtător de cuvânt al companiei a dezvăluit următoarele:

Începând de astăzi, abonații italieni Netflix vor putea accesa primele cinci jocuri disponibile pentru Android. Acestea includ Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up și Shooting Hoops. Tocmai începem și mai avem mult de făcut, dar suntem foarte bucuroși să oferim aceste jocuri exclusiv în cadrul abonamentului Netflix, fără reclame sau achiziții în aplicație.

Cu alte cuvinte, abonații vor avea acces la conținut nou, fără a fi nevoie de achiziții suplimentare. Fiecare dintre titluri trebuie descărcate pentru a putea fi redate.

La selectarea unuia dintre jocuri, utilizatorul este direcționat automat către Magazinul Google Play pentru descărcare. De acolo, ori de câte ori faceți clic pe pictograma jocului din aplicația Netflix, jocul se va lansa automat.

Încă nu avem o data pentru momentul în care noutatile vor ateriza în Romania, dar rămânem atenți și vom veni imediat cu informatii ce vom afla ceva nou.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *