ŞtiriTelefoane

S-au scurs primele imagini oficiale de presă cu Samsung Galaxy S23: Iată designul și culorile sale

Samsung își va prezenta noile smartphone-uri emblematice la evenimentul Galaxy Unpacked 2023, pe care îl va organiza la începutul lunii februarie. Înainte de lansare, au apărut imagini de presă cu modelul standard Galaxy S23.

Samsung va prezenta foarte așteptatul smartphone Galaxy S23 la evenimentul Galaxy Unpacked de pe 1 februarie. Cu doar câteva zile înainte de lansare, site-ul german Winfuture a publicat imaginile de presă ale modelului standard care urmează să fie prezentat ca parte a seriei.

Articole de interes:

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23

Judecând după imagini, dispozitivul va veni cu un design similar cu predecesorul său. Scurgerile anterioare ne-au arătat deja acest lucru. Galaxy S23 va fi lansat în patru opțiuni de culoare diferite : negru, alb, verde și roz/violet.

Repere în design

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23

Panoul din spate al smartphone- ului nu va avea o insulă proeminentă pentru cameră. Va avea o curba usoara la margini pentru a oferi o prindere mai buna. Partea frontală a lui Galaxy S23 va avea un ecran plat și un mic orificiu deasupra lui, care conține o cameră selfie de 12 megapixeli.

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23

Trebuie remarcat faptul că senzorul principal de 50 de megapixeli va servi pe panoul din spate al dispozitivului. Acesta va fi însoțit de un obiectiv cu unghi ultra-larg de 12 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 10 megapixeli. Se vorbește și despre un display AMOLED de 6,1 inci, procesor Snapdragon 8 Gen 2 și baterie de 3.700 mAh.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button