Samsung a anunțat data evenimentului pentru CES 2022

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Samsung a anunțat data evenimentului pentru CES 2022

CES 2022 Consumer Electronics Show va avea loc luna viitoare la Las Vegas, SUA. Gigantul sud-coreean Samsung s-a alăturat companiilor care au anunțat data evenimentului lor CES 2022.

Numărătoarea inversă a început pentru CES 2022 Consumer Electronics Fair, care este strâns legat de lumea tehnologiei. Gigantul tehnologic sud-coreean Samsung a anunțat oficial că va organiza un eveniment la Las Vegas pe 4 ianuarie 9:30 p.m. EST, adica 5 dimineata in Romania.

Judecând după zvonuri, mult așteptatul Galaxy S21 FE va fi prezentat la eveniment. Smartphone-ul era programat să fie lansat în vară, dar data lansării a trebuit să fie amânată din cauza crizei globale a cipurilor.

Pot fi oferite detalii despre Galaxy S22

Se pare că Galaxy S21 are o rată de reîmprospătare de 120 Hz cu un ecran AMOLED de 6,5 inci , o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25 de wați , o cameră principală de 12 megapixeli și un Snapdragon 888 sau Exynos 2100 (în funcție de regiune).

Galaxy S21 FE va fi vândut în țările europene cu un preț de pornire de 660 de euro. În plus, Samsung poate anunța data lansării noii serii de smartphone-uri emblematice Galaxy S22 la evenimentul din 4 ianuarie. Potrivit unor surse apropiate companiei, lansarea va avea loc pe 8 februarie .

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.