Samsung a anunţat noul său telefon pliabil, Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold2 portada

Samsung a anunțat noul telefon pliabil, Galaxy Z Fold 2, la evenimentul Unpacked. După cum era de așteptat, acesta e o versiune mult mai îmbunătățită față de prima care a fost lansată și care a dat, desigur, startul modei telefoanelor care se pot plia.

Din câte se pare, Galaxy Z Fold 2 pare a fi încă o încercare a companiei de a integra pe piața telefoanelor mobile și o altă opțiune față de cele cu care ne-am obișnuit deja, și anume cea a smartphone-urilor cu ecran flexibil. Noua tehnologie presupune să aducă o inovație în această industrie care se pare că a ajuns, oarecum, la un anumit nivel de saturație.

Foarte similar cu conceptul original al modelului Fold, Samsung a făcut un efort suplimentar astfel încât a reușit ca într-un final să securizeze (din punct de vedere al rezistenței) acea zonă sensibilă ce a provocat numai bătăi de cap utilizatorilor primului model. Ascuns sub logoul Samsung, compania a implementat un nou tip de balama proiectată să facă deschiderea și închiderea telefonului mult mai ușoară. Ecranul, de altfel, este și el mult mai bine protejat prin intermediul “ultra-thin glass”.

Galaxy Z Fold2 6

Adevărul este că arată chiar foarte bine telefonul și sperăm să nu mai aibă probleme banale, care ar fi trebuit să fie rezolvate încă dinaintea lansării publice (așa cum s-a întâmplat cu primul model). Ca și grosime, telefonul ajunge să aibă 6mm atunci când este deschis, iar când e pliat acesta are o dimensiune mai mare.

Citeste si:  Oficial, Galaxy Unpacked va avea loc pe 5 august virtual
Galaxy Z Fold2 8

Ecranul ajunge să aibă 6.2 inch când e deschis și 7.6 inch când este închis. Ca și alte aspecte ce țin de hardware, smartphone-ul este echipat cu procesorul Snapdragon 865+ sau cu Exynos 990 SoC, depinzând de varianta aleasă.

Alte specificații ale telefonului Samsung Galaxy Z Fold 2

 • Ecran de 6.23-inch Dynamic AMOLED extern cu rezoluție QHD +
 • Ecran de 7.6-inch intern (flexibil) AMOLED cu o rezoluție de 2,213 x 1,689
 • Cititor de amprentă integrat în ecran
 • (Neconfirmat) Snapdragon 865+ sau Exynos 990 SoC, în funcție de piață
 • (Neconfirmat) 12 GB RAM.
 • (Neconfirmat) 256-512 GB capacitate de stocare internă.
 • (Neconfirmat) Trei camere pe spate: una principală (108 MP sau 50 MP), una wide angle de 12 MP și una telephoto de 13 MP
 • (Neconfirmat) Cameră pe față de 10 MP
 • Baterie dublă de 4,500 mAh echipată cu tehnologie de încărcare rapidă
 • 6 mm grosime.
 • Android 10 ca sistem de operare și OneUI drept customizare

Noul telefon va fi disponibil cu Android 10 și OneUI, în două culori (Mystic Black, respectiv Mystic Bronze), începând cu data de 1 septembrie a acestui an. Prețul nu a fost dezvăluit, însă cert este că nu va fi unul de buget.

Citeste si:  Samsung Galaxy A42, un smartphone 5G low cost

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
google pixel 4 xl 1200px

Pixel 5 va avea un ecran imens 120 Hz

Articolul următor
Galaxy Note 20 Ultra portada

Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra au fost dezvăluite oficial

Postări Asemănatoare
Total
0
Share