O zi plină pentru Samsung, care și-a oficializat noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, precum și ceasurile sale inteligente Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Brandul a fost activ și în domeniul audio prin prezentarea noului său Galaxy Buds Pro 2.

Producătorul sud-coreean preia în mare măsură designul primei generații de Galaxy Buds Pro, dar Buds Pro 2 sunt cu 15% mai compacte. Marea noutate este integrarea unui codec audio nou: Samsung Seamless Codec (SSC) Hi-Fi. SSC Hi-Fi este un codec fără compresie și, prin urmare, fără pierderi, care acceptă o rată de 24 de biți.

Galaxy Buds Pro 2: Codec SSC HI-FI si Bluethooth 5.3

Galaxy Buds Pro 2

Galaxy Buds Pro 2 acceptă Bluetooth 5.3, un standard care aduce performanțe mai bune la transmisiile de mare viteză și o viață mai bună a bateriei decât predecesorul său. Raza de acțiune este anunțată până la 10 metri. Căștile au, desigur, o reducere activă a zgomotului care poate fi personalizată prin intermediul aplicației, gestionată de trei microfoane în fiecare căști. Găsim și sunet spațial cu modul Audio 360.

Deloc surprinzător, căștile sunt compatibile cu Google Assistant și oferă control tactil pentru a regla volumul, redarea sau anularea activă a zgomotului. Referitor la autonomie, Samsung anunta 5 cu ANC si respectiv 8 ore fara ANC ativ. Carcasa de încărcare permite până la 18 și 29 de ore.

Galaxy Buds Pro 2 sunt disponibile în culorile negru, alb și violet la un preț de 229 de euro. O ofertă introductivă vă permite, de asemenea, să vi se ofere o stație de încărcare prin inducție Samsung Duo 15W pentru a încărca fără fir două dispozitive în același timp, inclusiv carcasa Buds Pro 2.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns