SAMOLED
SAMOLED

Samsung lucrează deja la gama Galaxy S11, iar cele mai recente rapoarte ne oferă mai multe informații despre partea frontală și cea din spate a smartphone-urilor. Conform Oficiului Coreean de Proprietate Intelectuală, producătorul a înregistrat marca comercială SAMOLED în categoria Afișaje pentru smartphone-uri, ceea ce înseamnă că panoul flagship-ului S își va schimba din nou numele.

Dintr-un zvon separat, o scurgere de încredere de pe Twitter a fost dezvăluit că telefonul va fi oferit în culorile negru, gri și albastru, în timp ce varianta mai ieftină și mai mică, Galaxy S11e, va veni în albastru, gri și roz.

Când Samsung a lansat Galaxy S10, acesta a venit cu un ecran AMOLED dinamic, care este un panou OLED cu suport HDR10 + și o densitate de pixeli super înaltă la 526 ppi. Noul display SAMOLED este clar o productie noua Samsung și OLED, dar nu trebuie confundat cu Super AMOLED (de asemenea, o marcă comercială Samsung).

Ne așteptăm să vedem mai multe îmbunătățiri ale ecranului Infinity-O, care poate include sau nu o rată de actualizare mai mare.

In trecut tot din zvonuri am aflat, de asemenea, că Galaxy S10 Lite va fi disponibil în negru, albastru și alb, în timp ce Galaxy Note 10 Lite ar trebui să vină în modele roșu, argintiu și negru. Există aparent noi modele Galaxy Buds pe parcurs și vor veni în albastru și roz ca un plus la culorile tradiționale negru sau alb.

Sursa: GSMArena

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.