Samsung cu clapeta, un nou concept pentru un telefon pliabil de la Samsung

Samsung cu clapeta
Samsung cu clapeta

Tehnologia de display pliabil de la Samsung nu se va limita doar la telefoane asemănătoare unor cărţi deschise, similare cu Galaxy Fold. Compania a folosit Conferința să anuală pentru dezvoltatori pentru a previzualiza un factor de formă pliabil vertical, în formă de clapeta. Compania a spus doar că „explorează” conceptul că parte a lucrărilor sale generale pe dispozitive pliabile, dar a pus în mod clar că e o idee în tehnologie.

O scurtă demonstrație a arătat un videoclip care ne arată cum se poate utiliza un astfel de telefon, cu o îndoire la 90 de grade în plan vertical, acest video va fi disponibil, mai jos fiind distribuit pe twitter chiar de către Samsung. Acest lucru poate fi ideal pentru înregistrarea clipurilor TikTok fără mâini – ai avea un suport încorporat.

Deși Samsung nu a dorit să spună ceva despre o versiune de producție, există cu siguranță un precedent pentru dispozitivele cu clapa. Firma de tehnologie face telefoane cu clapete orientate către China de ani de zile, iar aceasta ar fi doar o extensie logică a acestei lucrări. O altă poveste este că dacă face sau nu un accesoriu pliabil poate dezvolta acest lucru să fie şi mai bun pentru utilizator.

Citeste si:  Galaxy Note 20: Samsung ar putea reduce pretul din cauza Covid-19

Cu siguranță, există un anumit interes în această categorie de când Motorola RAZR un telefon cu clapeta destul de interesant, dar logic, nu a avut succes.

Nu exista nici o garanţie că Samsung va lansa un astfel de telefon, totuşi este interesant că a fost adus în discuţie o posibilă lansare a unui telefon cu clapeta însă acesta să fie unul pliabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
facebook a cazut

Facebook a cazut in Romania pe 29 octombrie la ora 16:05

Articolul următor
HBO Max

HBO Max se lanseaza in mai 2020 cu 15 dolari pe luna

Postări Asemănatoare
Total
3
Share