Samsung dezvolta un procesor Exynos 5nm pentru PC-urile Windows ARM

samsung exynos 1

Se pare ca Samsung este pe cale sa dezvolte un procesor Exynos pentru PC-urile Windows ARM. Conform unui raport reluat de Sam Mobile, ar fi vorba despre un Exynos 1000. Constructorul lasa astfel impresia ca isi doreste sa creasca cifra de afaceri cu ajutorul acestui procesor si sa creasca numarul de procesoare Exynos, exact contrariul a ceea ce am crezut in urma cu cateva luni…

Daca ar fi sa dam crezare raportului emis de cei de la Sam Mobile, echipele R&D lucreaza la capacitate maxima pentru a dezvolta noul procesor Exynos pentru PC-urile Windows ARM. Pana in prezent, SoC-urile Exynos erau propuse in versiuni europene pentru telefoanele Samsung Galaxy. Daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri, Samsung urmeaza sa isi adapteze viitorul procesor Exynos 1000 nm care si-ar putea schimba numele si sa se denumeasca Exynos 1.

Deja de mai multe saptamani se vorbeste despre acest procesor Exynos 1000. Este vorba despre primul SoC Samsung construit pentru ARM standard. Samsung cauta sa dezvolte acest sector de piata si sa ofere procesoare Exynos mult mai performante. Pentru moment,doar Qualcomm dezvolta procersoare ARM pentru PC-urile denumite Always Conected. Apple si-a dezvaluit intentiile de a dezvolta  si el proproul procesor pentru ARM ceea ce ar intari concurenta.

Citeste si:  Samsung va lansa Galaxy Note 20, Fold 2 si Z Flip 5G in luna august
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
samsung galaxy tab s7 plus render

Galaxy Tab S7+ – viitoarea concurenta pentru iPad Pro va beneficia de Snapdragon 865+

Next Article
apple watch

Apple Watch ar putea detecta simptomele Covid-19 inaintea ta

Related Posts