Samsung Galaxy A10
Samsung Galaxy A10

La începutul acestui an, în ianuarie, un raport al firmei de informații de piață IDC a dezvăluit că Xiaomi și Samsung au înregistrat o creștere semnificativă a cotei de piață în India, susținute de dispozitivele din seria Redmi Note și Galaxy A. La vremea respectivă, un purtător de cuvânt al Xiaomi a dezvăluit că compania a reușit să vândă peste un milion de dispozitive din seria Redmi Note 8 în decurs de o lună de la lansarea sa în țară. Mai târziu în acea lună, un raport diferit de la Counterpoint Research a dezvăluit că piața indiană în sine a înregistrat o creștere globală de 7% în anul AA, datorită extinderii mărcilor chineze și a strategiilor lor de prețuri agresive. Dacă ați urmărit cu atenție piața smartphone-urilor în general, ați ști că India este piața smartphone-urilor cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial și acest lucru a avut un efect semnificativ asupra cifrelor de vânzări globale ale mărcilor care operează în țară, în special Xiaomi.

Canalys Global Top 10 Smartphones 2019

Conform unui raport recent al Canalys, Samsung Galaxy A10 a fost cel mai vândut smartphone Andriod în 2019, ocupând al treilea loc în general în spatele iPhone XR și iPhone 11. Alte trei dispozitive ale companiei, inclusiv Galaxy A50, Galaxy A20 și Galaxy S10 +, a reușit să asigure un loc în top 10 lista de smartphone-uri la nivel mondial pentru 2019, ocupând locul al patrulea, al cincilea și, respectiv, al zecelea loc. Top 10 pe lista generală pentru 2019 a fost dominată de Apple și Samsung, dar OEM-ul chinezesc Xiaomi a reușit să se stracoare cu Redmi Note 7. Dispozitivul de buget de la Xiaomi a ocupat al șaselea loc pe listă, ceea ce este cu siguranță destul de lăudabil pentru companie. deoarece în prezent operează doar câteva regiuni selectate din întreaga lume.

Canalys Global Top 10 Smartphones Q4 2019

Xiaomi a avut o prezentare mai bună în top 10 smartphone-uri din lista trimestrială din 2019, cu două smartphone-uri care au explodat. Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro, care sunt ambele dispozitive de buget, au reușit să asigure al șaselea și al zecelea loc de pe listă. La fel ca în lista generală pentru 2019, Samsung și Apple au dominat vânzările în trimestrul IV 2019, Apple ocupând toate primele cinci locuri cu iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro și iPhone 8. În timp ce Samsung Galaxy A10s, Galaxy A20s și Galaxy A30s au reușit să asigure al șaptelea, al optulea și al nouălea loc. În prezent, Canalys nu a publicat raportul complet, care este de așteptat să includă mai multe informații despre vânzările de smartphone-uri în 2019. Informațiile menționate anterior sunt doar un extras din raportul care a fost distribuit de Xiaomi prin e-mail.

Sursa: xda-developers.com

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.