Samsung Galaxy A42, un smartphone 5G low cost

samsung galaxy a41 header 1200x778 1

Se pare ca Samsung pregateste un smartphone 5G la pret abordabil si acesta ar putea fi Galaxy A42. Modelul a obtinut certificarea chinezeasca 3C sub denumirea Galaxy A42 5G. Insa inca nu se stie nimic despre lansarea sa.

Batalia smartphone-urilor 5G face ravagii. Acum a venit randul smartphone-urilor din gama mid range sa isi dubleze eforturile pentru a prezenta cel mai bun compromis atuuri-5G-pret. Realme si Xiaomi au astfel de modele la preturi imbatabile pentru a atrage utilizatorii spre aceasta viitoare conexiune ultra rapida.

Samsung isi doreste declinarea gamei de succes Galaxy A in versiune 5G. Se pare ca primul telefon lansat va fi Galaxy A42, succesorul lui A41. Mai stim despre acest telefon ca va beneficia de o baterie de 4860 mAh. Galaxy A42 5G se va putea baza pe o stocare de 128 GB si va fi disponibil in culorile alb, gri si negru. Nu se stie nimic pentru moment despre procesor sau despre aparatele foto. Nici despre pret. Predecesorul sau, Galaxy A41 a fost lansat la un pret de 300 de euro insa fara 5G. Ceea ce inseamna ca Galaxy A42 5G ar putea costa peste 400 de euro. Galaxy A42 5G ar putea fi primul smartphone 5G de la Samsung la un pret scazut.

Citeste si:  BlackBerry isi anunta revenirea cea mare cu un nou smartphone 5G

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
apple watch

Apple Watch ar putea detecta simptomele Covid-19 inaintea ta

Articolul următor
oppo 1200x800 1

Oppo Band- alternativa perfecta la Mi Band

Postări Asemănatoare
Total
0
Share