OferteŞtiriTelefoane

Samsung Galaxy A53 Preţ şi disponibilitate în România, a început precomanda!

Samsung Galaxy A53 Preţ si disponibilitate, telefonul Galaxy A53 5G a fost lansat de catre Samsung si incepand de acum, il putem precomanda, mai jos vom oferi un tabel cu magazinele ce il vor avea la precomanda, apoi vom vorbim un pic despre telefon si ne vom da cu parerea asupra design-ului, specificatiilor si a disponibilitatii.

In momentul lansarii telefonului, acesta are un pret de 2.199,06 lei pe site-ul oficial Samsung, in cea mai ieftina varianta, varianta mai scumpa ce include 256 GB Stocare in loc de 128, costa 2.499,06 lei. Tabelul de mai jos va fi actualizat in asa fel in cat tu vei putea gasi cele mai bune oferte pentru telefoanele Samsung.

Samsung Galaxy A53 Preţ in Romania

Pentru a avea cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy A53 am consultat mai multe magazine, deocamdata disponibilitatea lui Galaxy A53 este destul de mica pentru ca vorbim in primul rand de o perioada de precomanda, si putine magazine il vor oferi la precomanda. Totusi, mai jos veti afla informatii despre cel mai bun pret Samsung Galaxy A53, alaturi de eventualele cadouri si bonusuri la precomanda. Articolul va fi actualizat destul de frecvent pentru a oferi informatii relevante.

Magazine de pe care puteti cumpara Galaxy A53 la cel mai bun pret

Magazinul Samsung

  • Versiunea 128: 2.199,06 lei
  • Versiunea 256 GB: 2.499,06 lei

Oferta include si o pereche de casti Galaxy Buds Live, cadou.

Cand vor aparea noi oferte despre Galaxy A53, vom actualiza acest articol

Samsung Galaxy A53 Disponibilitate

Potrivit comunicatului oficial Samsung, puteti precomanda Galaxy A53, in perioada 17-01 aprilie 2022, dupa data de 01 aprilie 2022, veti putea primi telefonul, si de asemenea se va putea gasi in stoc si veti putea cumpara cu usurinta acest telefon la un pret egal cu cel din precomanda, dar este posibil sa nu mai primiti Galaxy Buds Live cadou.

Totul despre Samsung Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 are sarcina de a prelua ștafeta de la predecesorii săi pentru a oferi o soluție convingătoare de gamă medie și pare să fie pe drumul cel bun. Deja, designul este destul de premium, inspirat de aspectul Galaxy S22, în special cu blocul foto integrat direct în corpul telefonului. În față, există un pumn centrat în partea de sus pentru a ascunde camera selfie și, bineînțeles, ecranul care ocupă cea mai mare parte din spațiu. Acesta este OLED cu o diagonală de 6,5 inchi, o definiție Full HD+ de 2.400 x 1.080 pixeli și o rată de reîmprospătare care urcă la sacrosancții 120 Hz, ca să nu mai vorbim de compatibilitatea cu HDR10+.

Pe partea de performanță, există un nou cip intern de la Samsung, Exynos 1280, care este probabil destinat dispozitivelor de gamă medie. Este dificil să judecăm puterea reală fără un test adecvat. Acest SoC cu opt nuclee reunește două Cortex A78 pentru sarcini dificile la 2,40 GHz și șase nuclee Cortex A-55 la 2 GHz. Pentru partea grafică, se bazează pe un GPU Mali-G68.

Partea foto se anunță apoi a fi versatilă datorită a patru senzori: unul principal cu stabilizare optică de 64 de megapixeli, un unghi ultra larg de 12 megapixeli, un macro de 5 megapixeli și o adâncime de 5 megapixeli. De asemenea, este interesant de remarcat faptul că viteza de procesare a fotografiilor de noapte este de 2,1 ori mai rapidă decât în ​​versiunile anterioare și că modul portret a fost îmbunătățit, în special datorită gestionării bune a contururilor subiectului.

Galaxy A53 rulează direct pe Android 12 cu One UI 4.1 din cutie, iar marca sud-coreeană promite patru ani de actualizări majore și cinci ani de actualizări de securitate. Dar un smartphone durabil este și un smartphone care are o baterie buna, iar Samsung promite că Galaxy A53 poate dura până la 2 zile de utilizare datorită bateriei mari de 5.000 mAh. Fără încărcare wireless la orizont, ci un sistem clasic de încărcare rapidă de 25 W care, fără îndoială, va dura mai mult de o oră pentru a încărca complet smartphone-ul.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button