In cadrul evenimentului Life Unstoppable, Samsung a prezentat un nou obiect conectat menit sa imbunatateasca viata de zi cu zi, Galaxy Fit 2, un nou tracker de activitate care se ocupa in egala masura de somn.

Viata tehnologica nu se opreste pentru Sansung, in ciuda pandemiei cu coronavirus. Cu ocazia evenimentului online interactiv botezat « Life Unstopabble », gigantul sud-coreean a prezentat o multime de produse pentru a putea dovedi ca totul se poate face « fara limite ». Si printre noutatile care ar trebui sa ne imbunatateasca starea de sanatate se numara Galaxy Fit 2, o bratara inteligenta destul de clasica insa care isi doreste sa ne incurajeze de dimineata pana seara.

Detecteaza automat activitatea. Galaxy Fit 2 se prezinta asemeni unei bratari conectate, in genul trackerului de activitate Fitbit sau Honor Band. Este mai degraba fina si lejera, cu un design mai ergonomic pentru a se evita transpiratia. Ecranul din sticla propune peste 70 de optiuni de personalizare.

Urmareste activitatea de-a lungul intregii zile, pentru exercitiile de interior si de exterior. Detecteaza pana la cinci tipuri de activitati diferite automat. Vei obtine distanta parcursa, numarul de calorii arse sau frecventa cardiaca.

Aplicatia va furniza un bilant pentru a sti ce trebuie sa imbunatatesti. Este capabil sa monitorizeze si somnul, urmarind ciclurile pentru a atribui un scor la trezire. Autonomia anuntata poate ajunge pana la 15 zile.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.