Samsung Galaxy M51: un smartphone cu o baterie XXL de 7000 mAh?

Samsung Galaxy M51

Dupa bateria de 6000 mAh a lui Galaxy M31 urmeaza bateria de 7000 mAh?

Pe langa cunoscuta gama de smartphone-uri S, Galaxy Note si Galaxy A, Samsung propune in egala masura smartphone-uri Galaxy M care intra in concurenta directa cu marca Redmi de la Xiaomi. Este vorba despre smartphone-uri abordabile cu o autonomie importanta si cu o fisa tehnica medie.

Samsung a lansat seria Galaxy M in India insa rapid, aceste smartphone-uri au ajuns si in Europa. Spre exemplu, Galaxy M31 costa 289 euro si, pe langa procesorul Exynos 9611 si cele patru aparate foto, principalul sau avantaj este oferit de bateria de 6000 mAh care permite o autonomie importanta.

Insa, pe viitorul model din gama Galaxy M bateria ar putea avea o capacitate si mai mare. Deja se vorbeste online despre acest model. O baterie cu o capacitate imensa de 7000 mAh, o capacitate de doua ori mai mare decat in cazul altor smartphone-uri de pe piata. Camera principala va fi de 64mpx, insotita de alti trei senzori. Cat despre ecran, este vorba despre un Super AMOLED de 6,7 inchi. Procesorul va fi Qualcomm Snapdragon 730 insotit de o memorie de 8 GB RAM si 128 GB stocare interna.

Citeste si:  OnePlus pregateste un telefon cu o baterie de 6000 mAh la un pret de sub 250 de euro
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Samsung Galaxy Z Flip specificatii

Galaxy Z Flip: Samsung va lansa în curând versiunea mai ieftină a smartphone-ului pliabil

Next Article
samsung galaxy tab s7 winfuture 8

Samsung Galaxy Tab S7 si S7+: iata noile regine ale tabletelor Android

Related Posts