Stiri ITMobile

Samsung Galaxy Note20 Ultra a fost dezvaluit intr-un videoclip

Cu toții ciulim urechile atunci când vine vorba de un zvon sau vreo scurgere de informații. Însă, în cazul gadgeturilor, din punct de vedere vizual, prima dată ne este adus la cunoștință ceea ce nu știm prin intermediul imaginilor iar mai apoi printr-un videoclip. Ei bine, nici bine nu a trecut o zi de când Samsung a dezvăluit că evenimentul Galaxy Unpacked va avea loc pe data de 5 august online, că pe internet deja circulă un clip video cu Galaxy Note20 Ultra în toată splendoarea sa.

Videoclipul lui Jimmy – aceeași sursă care a dezvăluit publicului larg și pozele cu noul dispozitiv – are 90 de secunde lungime, timp în care nu sunt oferite prea multe detalii. Prin urmare, nu ni se confirmă faptul că telefonul vine sau nu cu un ecran de 120Hz.

Însă, ceea ce putem vedea sunt noutățile pe care le aduce Note20 în comparație cu generația anterioară: locația S Pen-ului a fost mutată în stânga phablet-ului iar butoanele și-au schimbat și ele locația pe partea opusă. Camera acum iese un pic mai mult în exterior, ceea ce nu ar trebui să fie deloc surprinzător având în vedere faptul că senzorul este unul îmbunătățit, oferind imagini mai detaliate.

Noul S Pen presupune că vine cu o nouă funcție la pachet, și anume aceea de “pointer” care ajută la indicarea cu exactitate a anumitor detalii pe ecranul telefonului atunci când este folosit. Nu doar atât, însă funcția oferă și opțiunea de alegere a culorii care simulează un laser, potrivit videoclipului. Din punctul meu de vedere, cred că vor exista foarte puține cazuri în care feauter-ul va fi folosit, însă nu e prima dată când Samsung implementează ceva super pompos doar pentru a putea justifica prețul (de exemplu, câți dintre utilizatorii de Note10 mai utilizează gesturile în aer pentru a controla telefonul?).

Acum o săptămâna, compania a dezvăluit o serie de poze pe care le va folosi în campaniile de marketing pentru încă nelansatul Galaxy Note 20 Ultra, versiunea gold, pe propriul site din Rusia. Prin urmare, dat fiind faptul că acestea se potrivesc foarte bine cu ceea ce circula deja în mediul online, putem spune că e foarte posibil ca videoclipul de pe canalul de YouTube “Jimmy is Promo” să fie doar o strategie promoțională din partea gigantului din Coreea de Sud pentru a stimula interesul publicului față de evenimentul care va avea loc în mai puțin de o lună.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *