Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung a lansat versiunea stabilă a lui Android 10 pentru seria Galaxy S10. Aceasta este o surpriză, deoarece pana acum nu au fost doar zvonuri si informatii ce aratau ca stirile din tarile vizate de companie au comunicat că smartphone-urile nu vor primi Android 10 anul acesta.

Oricum, noua construcție area aproximativ 140 MB în dimensiune și numărul de versiune sport G97 ** XXU3BSKO. Vine cu One UI 2.0 și aduce funcții Android 10 și o corecție de securitate din decembrie 2019.

Actualizarea se desfășoară în prezent în Germania iar primul update vine celor care au participat la programul One UI 2.0 beta. Dacă dispozitivul dvs. este înscris în acesta, veți primi o notificare de actualizare într-o săptămână sau două, dar dacă nu, puteți aștepta actualizarea mai mult timp, o puteți verifica manual, prin meniul Setări> Actualizare software.

update min 1

Dacă nu sunteți înscris în programul beta și primiți o actualizare stabilă pentru Android 10, anunțați-ne dând un comentariu mai jos sau trimitând un sfat aici.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.