Samsung Galaxy S10 primeste update stabil la Android 10

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung a lansat versiunea stabilă a lui Android 10 pentru seria Galaxy S10. Aceasta este o surpriză, deoarece pana acum nu au fost doar zvonuri si informatii ce aratau ca stirile din tarile vizate de companie au comunicat că smartphone-urile nu vor primi Android 10 anul acesta.

Oricum, noua construcție area aproximativ 140 MB în dimensiune și numărul de versiune sport G97 ** XXU3BSKO. Vine cu One UI 2.0 și aduce funcții Android 10 și o corecție de securitate din decembrie 2019.

Actualizarea se desfășoară în prezent în Germania iar primul update vine celor care au participat la programul One UI 2.0 beta. Dacă dispozitivul dvs. este înscris în acesta, veți primi o notificare de actualizare într-o săptămână sau două, dar dacă nu, puteți aștepta actualizarea mai mult timp, o puteți verifica manual, prin meniul Setări> Actualizare software.

update min 1

Dacă nu sunteți înscris în programul beta și primiți o actualizare stabilă pentru Android 10, anunțați-ne dând un comentariu mai jos sau trimitând un sfat aici.

Citeste si:  Xiaomi va lansa un telefon pliabil cu clapa
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
ce sunt exoplanete le documentar

Ce sunt Exoplanete-le: Documentar

Articolul următor
Galaxy Note 10

Stiloul Galaxy Note 10 Lite va avea Bluetooth

Postări Asemănatoare
Total
5
Share