Samsung Galaxy S11+ ar putea avea o porcarie de camera pe spate

Potrivit OnLeaks, Samsung Galaxy S11+ ar putea veni cu o camera care arata extrem de urat, este vorba…
Samsung Galaxy S11+

Potrivit OnLeaks, Samsung Galaxy S11+ ar putea veni cu o camera care arata extrem de urat, este vorba despre o configuratie de 7 camere, care ar ocupa un dreptunghi imens, in stilul patratului de la iPhone 11.

Mai jos veti avea si un video in care ne este prezentat cum va arata telefonul anului de la Samsung in 2020, aceasta configuratie de camere, de pe spate, arata in stilul lui Galaxy M30s, dar ceva mai lat.

Potrivit mobilissimo.ro, care citeaza o alta sursa, vom avea un telefon ce măsoară 8.8 m în talie, dar ajunge la 10.2 mm cu tot cu modul camerei. Samsung, nu va renunta la butoanele fizice de pe lateral, deci nu vom vedea un ecran mult mai extins, sau chiar un ecran combinat cu sticla de pe spate. Cititorul de amprente va fi prezent in ecran, despre ecran stim ca va avea 6.9 inch, despre memorie am putea vedea un 2 GB RAM, plus 256 GB stocare. De asemenea procesorul ar putea fii un Exynos 990.

Potrivit aceleasi surse, vom avea o baterie de 4.800 mAh cu încărcare la 45W şi Android 10 cu One UI 2.1 peste, dar şi suport 5G. Despre lansarea telefonului, acesta ar putea veni pe 18 februarie, alaturi de celelalte modele S11.

Samsung Galaxy S11+ Video

Dupa cum ati vazut si dumneavoastra, mai sus, S11+ ar putea fii un telefon extrem de urat, cu o camera video ce strica tot aspectul unui telefon puternic. Speram totusi sa fie vorba despre un zvon ce nu va fi pus in practica.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE