In luna ianuarie, Samsung a prezentat Galaxy S10 Lite, versiunea mai abordabila a modelului Galaxy S10 care a fost lansat in urma cu cateva luni. Si, actualmente, circula numeroase zvonuri cu privire la noul model care urmeaza sa fie lansat de Samsung, Galaxy S20 Fan, o versiune mai abordabila a lui S20. Acest model s-ar putea numi Galaxy S20 Lite sau mai degraba S20 Fan Edition sau S20 FE.

Pe de alta parte, unele surse evoca posibilitatea ca Galaxy S20 FE sa fie dezvaluit in mod oficial din octombrie 2020, nu din ianuarie 2021 asa cum se credea initial.


La prima vedere, S20 Fan este extrem de asemanator cu S20, cu un ecran fara margini precum si o perforatie in centru pentru a gazdui camera centrala. Galaxy S20 FE se anunta a fi un model deosebit de interesant. Urmeaza sa fie echipat cu un Snapdragon 865, la fel ca S20 si cu un ecran cu o rata de refresh 120 Hz. Aparatul va fi certificat IP 68 ceea ce ii garanteaza rezistenta la apa si la praf. Pretul ar fi inferior cu 20% fata de cel al lui S20 dar va avea o combinatie de camere mai modesta. Se pare ca modulul principal va fi de 12 mpx. Prezentarea oficiala ar putea avea loc pe data de 5 august.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.