Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra

Următoarea gamă Samsung S20 va oferi câteva noutăți. Unele dintre cele mai așteptate noutăți de această dată vor fi noii senzori ai camerei din spate. Am stiut la ce să ne așteptăm datorită multitudinii de zvonuri și scurgeri, dar o nouă scurcere foarte importanta sugerează că Galaxy S20 Ultra va avea un aspect diferit al camerei decât ceea ce am văzut până acum.

Ishan Agarwal, un analist ce ne aduce scurgeri cu privire la telefoane, a postat o redare a configurației camerei din spate a modelului S20 Ultra, care dispune de o carcasă cu un ton dublu, cu o nuanță lucioasă de negru la interior și un finisaj gri mat la exterior. S20 Ultra trebuie să vină cu o noua camera principala de 108MP, un snapper ultrawide de 12 MP și un modul ToF.

În ciuda acestor senzori impresionanți, vedeta ar putea fi modulul de telephoto periscop de 48MP, care va fi capabil de zoom optic 10x și zoom digital de până la 100x. Conform noii scurgeri, Samsung va plasa de fapt un semn 100x.

Noul design a fost confirmat și de IceUniverse și de designerul coreean MINU, care pune mai multă substanță în speculații. Cu doar trei săptămâni până la marele eveniment de la Samsung din 11 februarie trebuie sa fim foarte atenti la ce informatii primim pentru ca cu siguranta multre dintre acestea sunt eronate, insa atunci cand ceva este confirmat de catre mai multe persoane, atunci te pune putin pe ganduri faptul ca poate asa va fi.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.