Samsung Galaxy S21 (S30): O scurgere dezvaluie dimensiunea bateriei

Samsung nu va dezvălui Galaxy S21 (sau Galaxy S30) cel putin nu acum. Cu toate acestea, o scurgere a ridicat deja vălul de pe dimensiunea bateriei smartphone-ului de mare format. Deloc surprinzător, producătorul sud-coreean mizează pe o baterie ceva mai mare decât in varianta Galaxy S20, care a fost lansat la începutul anului 2020.

Pe 20 august 2020, un raport de la GalaxyClub dezvăluie dimensiunea bateriei galaxy S21. Mass-media susține că a obținut informații despre un acumulator cu un număr de serie corespunzător obiceiurilor Samsung: EB-BG996ABY. Bateria aparține unui smartphone cu numele de cod SM-G996. Pentru înregistrare, nu este neobișnuit pentru GalaxyClub pentru a dezvălui dimensiunea bateriei de la unele smartphone-uri cu mult înainte de lansarea telefoanelor.

O baterie de 4800 mAh pentru Galaxy S21 (S30)

Potrivit raportului, S21 va fi alimentat de o baterie cu o capacitate nominală de 4660 mAh. În aceste condiții, GalaxyClub se bazează pe o capacitate efectivă tipică de 4800 mAh. Spre comparație, Galaxy S20, predecesorul său, este alimentat de o baterie de 4500 mAh.

Dupa cum stim de la S20, această baterie oferă o durată de viață a bateriei de aproximativ o zi (în funcție de setările telefonului, inclusiv ecranul de 120 Hz). Cu 300 mAh mai mult, S21 ar putea fi si mai bun. Desigur, totul depinde de consumul energetic al ecranului și al altor componente, precum și optimizarea software-ului.

Dacă S21 are o baterie de 4800 mAh, ne putem aștepta ca versiunea standard a modelului S21 să fie alimentată de un acumulator de 4300 mAh sau 4500 mAh, comparativ cu 4000 mAh pentru Galaxy S20. Pentru Galaxy S21 Ultra, GalaxyClub se așteaptă să avem o baterie de 5300 mAh sau mai mare, comparativ cu 5000 mAh pentru Galaxy S20 Ultra, predecesorul său.

Pentru moment, este încă doar o chestiune de speculații. Samsung este așteptată să prezinte Galaxy S21s la o conferință programată în jurul februarie 2021.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *