Samsung Galaxy S21 va fi lansat in ianuarie 2021

Gigantul tehnologic sud-coreean Samsung se pregătește pentru lansarea smartphone-ului său din seria S de nouă generație. Compania lucrează la următorul său smartphone emblematic, despre care se zvonește că se va numi Samsung Galaxy S21 . După cum a raportat Android Central, smartphone-ul a intrat în producția de masă și ar putea fi lansat în ianuarie anul viitor.

Odată cu aceasta, au apărut și câteva versiuni noi ale smartphone-ului care încă nu a fost lansat. Conform imaginilor de redare, smartphone-ul va veni cu același bump al camerei ca și predecesorul său Galaxy S20 . Conform filtrului Steve Hemmerstoffer de la OnLeaks, Samsung Galaxy S21 / Galaxy S30 va avea un afișaj de 6,2 inci pentru modelul standard. Smartphone-ul va veni cu un ecran plat și va găzdui o cameră selfie in fata. Pe de altă parte, Samsung Galaxy S30 Ultra va veni cu un ecran curbat care măsoară între 6,7 și 6,9 inci. Scurgerea nu oferă informații despre specificațiile interne ale smartphone-urilor viitoare.

Raportul Android Central dezvăluie că trei smartphone-uri Galaxy S vor fi lansate în ianuarie. Compania este așteptată să lanseze o versiune standard, o versiune Plus și o versiune Ultra. Se spune că varianta Ultra a Samsung Galaxy S21 vine cu un S-Pen. Cu toate acestea, smartphone-ul nu va avea un slot dedicat pentru S-Pen. Camera de pe varianta Ultra pare de două ori mai mare în comparație cu modelul standard. Compania ar putea include o configurare a camerei quad pe spatele smartphone-ului. Se mai spune că varianta Ultra a smartphone-ului va include un obiectiv larg și ultra-larg plus un teleobiectiv sau periscop. Blițul va fi inclus în camera foto a variantei Ultra.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *