Samsung Galaxy S21 va fi lansat in ianuarie 2021

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Gigantul tehnologic sud-coreean Samsung se pregătește pentru lansarea smartphone-ului său din seria S de nouă generație. Compania lucrează la următorul său smartphone emblematic, despre care se zvonește că se va numi Samsung Galaxy S21 . După cum a raportat Android Central, smartphone-ul a intrat în producția de masă și ar putea fi lansat în ianuarie anul viitor.

Odată cu aceasta, au apărut și câteva versiuni noi ale smartphone-ului care încă nu a fost lansat. Conform imaginilor de redare, smartphone-ul va veni cu același bump al camerei ca și predecesorul său Galaxy S20 . Conform filtrului Steve Hemmerstoffer de la OnLeaks, Samsung Galaxy S21 / Galaxy S30 va avea un afișaj de 6,2 inci pentru modelul standard. Smartphone-ul va veni cu un ecran plat și va găzdui o cameră selfie in fata. Pe de altă parte, Samsung Galaxy S30 Ultra va veni cu un ecran curbat care măsoară între 6,7 și 6,9 inci. Scurgerea nu oferă informații despre specificațiile interne ale smartphone-urilor viitoare.

Citeste si:  Galaxy A51 se lanseaza in Europa, pret, specificatii si informatii

Raportul Android Central dezvăluie că trei smartphone-uri Galaxy S vor fi lansate în ianuarie. Compania este așteptată să lanseze o versiune standard, o versiune Plus și o versiune Ultra. Se spune că varianta Ultra a Samsung Galaxy S21 vine cu un S-Pen. Cu toate acestea, smartphone-ul nu va avea un slot dedicat pentru S-Pen. Camera de pe varianta Ultra pare de două ori mai mare în comparație cu modelul standard. Compania ar putea include o configurare a camerei quad pe spatele smartphone-ului. Se mai spune că varianta Ultra a smartphone-ului va include un obiectiv larg și ultra-larg plus un teleobiectiv sau periscop. Blițul va fi inclus în camera foto a variantei Ultra.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Xiaomi

Xiaomi lucreaza la incarcare wireless de 80W

Articolul următor
apple iphone mobile cell

Top 10 aplicatii si instrumente online, utile pentru antreprenori

Postări Asemănatoare
Total
0
Share