OferteŞtiriTelefoane

Samsung Galaxy S23 Preţ în România, precomanda, oferte şi alte detalii

Samsung tocmai ce a oficializat seria Galaxy S23, şi acum vorbim despre Samsung Galaxy S23 Preţ, precomanda, oferte şi alte detalii pentru piaţa din România. Mai jos vom explica tot ce ştim despre preţul telefoanelor recent lansate de către Samsung, care sunt ofertele şi care sunt cele mai bune magazine de unde puteţi comanda telefoanele.

Samsung Galaxy S23 Preţ

Dacă eşti în căutarea unui Samsung Galaxy S23, trebuie să ştii că preţul de pornire pentru acest smartphone este de 4199 lei în precomanda şi partea cea mai bună este că nu ne vom complica şi cu alte preţuri în această perioadă, pentru că Samsung a decis să ofere acelaşi preţ pentru ambele versiuni de stocare care sunt disponibile în momentul de faţă, vorbim aici de versiunile 8/128GB şi 8/256GB.

Samsung Galaxy S23 Precomanda

Samsung Galaxy S23 este la precomanda în perioada 1-17 februarie şi pentru cei ce vor să cumpere acum telefonul, compania a pregătit o ofertă atractivă, este vorba de un bonus de 500 de lei pe care îl puteţi folosi la cumpărăturile online de pe site-ul Samsung, de asemenea, în această perioadă dacă cumpăraţi un Samsung Galaxy S23 versiunea de 8/256 GB se va găsi la preţ redus şi va costa cât cea de 8/128, pare un deal bun, nu?

Samsung Galaxy S23 în România

Galaxy S23, care are o înălțime de 146,3 mm, o lățime de 70,9 mm și o grosime de 7,6 mm, cântărește 168 de grame. Luându-și rămas bun de la denivelarea camerei pe modelul S22 Ultra, Samsung l-a aplicat pe întreaga serie Galaxy S23. În acest fel, este destul de ușor să distingem între Galaxy S22 și S23 când te uiți în spate.

Privit din față, este destul de dificil să faci distincția între modelul anterior și Galaxy S23. Galaxy S23, care este disponibil utilizatorilor în patru opțiuni de culoare diferite, are trei camere și bliț LED pe spate. O aderență mai bună este oferită de îmbunătățirea pe care Samsung a adus-o pe marginile telefonului.

Ecranul perforat de 6,1 inchi al lui Galaxy S23 (Infinity-O) oferă Full HD+, adică rezoluție de 2340×1080 pixeli. Acest panou, pe care Samsung îl numește Dynamic AMOLED 2X, are capacitatea de a afișa 16 milioane de culori și o densitate de pixeli de 425 PPI.

Orificiul de pe ecran găzduiește camera frontală de 12 Megapixeli. Modelul anterior al seriei, Galaxy S22, are o cameră de 10 Megapixeli.

Galaxy S23 este alimentat de cel mai puternic procesor mobil Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2. Cel mai puternic procesor mobil disponibil în prezent într-un telefon Android, Gen 2 este un procesor octa- core fabricat folosind procesul de fabricație de 4 nm al TSMC.

În condiții normale, nucleul ARM Cortex-X3 care rulează la 3,2 GHz răspunde nevoii de performanță ridicată, în timp ce procesorul include două nuclee Cortex A715 și două nuclee Cortex A710 la 2,8 GHz, precum și trei nuclee Cortex A510 care rulează la 2 GHz. Deci există patru nuclee diferite.

Motivul pentru care am scris „în condiții normale” acum un moment este creșterea vitezei procesorului ca urmare a colaborării Samsung cu Qualcomm. Frecvența maximă a procesorului din acest telefon este de 3,36 GHz, nu de 3,2 GHz. În acest fel, cumpărătorii Galaxy S23 au unul dintre cele mai rapide telefoane din lume.

În timp ce GPU-ul Adreno 740 îndeplinește puterea necesară pe partea grafică, telefonul vine cu Wi-Fi 6E, deși Snapdragon 8 Gen 2 are suport Wi-Fi 7. Dar acesta nu este un neajuns. Pentru ca cu aceasta tehnologie se poate ajunge la 1 Gbps, care este viteza maxima ce poate fi achizitionata de la noi si peste.

În plus, tehnologia Bluetooth 5.3 și suportul 5G sunt disponibile și în seria Galaxy S23.

Galaxy S23 cu 8 GB RAM LPDDR5X oferă utilizatorilor două opțiuni diferite de stocare, 128 GB și 256 GB. După cum vă puteți imagina, există o diferență de preț între cele două.

Există trei camere pe spatele Samsung Galaxy S23. Camera principală cu unghi larg de 50 Megapixeli cu deschidere f / 1.8 este însoțită de o cameră cu unghi ultra larg de 12 Megapixeli și o cameră teleobiectivă de 10 Megapixeli.

Samsung, care a lăsat în urmă 4K și a trecut la rezoluția 8K, a oferit înregistrări video 8K 24 FPS anul trecut. Trecerea la înregistrarea video 8K 30 FPS anul acesta a fost un pas important în industria telefoanelor.

Galaxy S23, care poate filma videoclipuri de 30 și 60 FPS la rezoluție 4K, poate atinge 240 FPS în Full HD, adică rezoluție 1080P și 960 FPS la rezoluție 720P.

Spre deosebire de concurenții săi, Samsung, care a fost precaut în ceea ce privește încărcarea rapidă de mult timp, a lăsat în urmă 25W în seria Galaxy S23 și a venit cu încărcare rapidă de 45W. În acest context, este posibil să se incarce bateria cu capacitatea de 3900 mAh a lui Galaxy S23 de la 0 la 100 mult mai rapid. Deoarece dispozitivul nu include încărcător în cutie, trebuie să achiziționați separat încărcătorul rapid de 45 W.

Cam acestea sunt informaţiile în acest moment despre Samsung Galaxy S23 Preţ în România, precomanda, oferte, rămâneţi aproape pentru noi actualizări în ceea ce privesc preţurile acestor telefoane.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button