OferteŞtiriTelefoane

Samsung Galaxy S23+ Preţ, oferte şi disponibilitate în România

Samsung Galaxy S23+ a fost lansat recent, iar în momentul de faţă ştim informaţii despre preţ, oferte, disponibilitate şi reduceri în precomanda pentru România, vorbim mai jos despre toate acestea, deci dacă doreşti să achiziţionezi un Galaxy S23+, şi doreşti mai multe informaţii, ai ajuns pe pagina potrivită.

Samsung Galaxy S23+ Preţ in Romania

Samsung Galaxy S23+ are un pret de 5449 lei in versiunea 8/256GB si pentru ca suntem inca in precomanda, pana pe 17 februarie, daca vei cumpara acest telefon, vei plati tot 5449 lei pentru versiunea de 8/512GB. Aceste informatii despre preturi si oferte + altele veti vedea mai jos.

Samsung Galaxy S23+ Precomanda şi oferte

Samsung Galaxy S23+ se afla în precomanda cu preţuri începând de la 5449 lei pentru ambele versiuni disponibile de 256 şi de 512 GB spaţiu de stocare, împreună cu 8 GB RAM. Pe lângă aceste preţuri promoţionale, veţi mai primi şi un voucher de 500 de lei, dacă cumpăraţi telefoanele prin magazinele partenere, mai multe informaţii aici: https://www.samsung.com/ro/precomandagalaxy/.

Samsung Galaxy S23+ în România

Când ne uităm la designul Samsung Galaxy S23 Plus, vedem o abordare de design similară cu anul precedent. Telefonul, care vine pe ecran complet ca de obicei, are rame subțiri în față și doar un mic orificiu pentru o singură cameră. Totodata, pentru acest panou este pozitionat si cititorul de amprenta ultrasonic. Atât tastele de pornire, cât și de control al volumului sunt situate în partea dreaptă. Rama exterioară este metalică, în timp ce suprafețele rămase sunt protejate de sticlă.

Când aruncăm o privire asupra caracteristicilor telefonului, primul lucru care ne atrage atenția este, fără îndoială, procesorul acestuia. Oferind performanțe demne de titlul său emblematic, Samsung Galaxy S23 Plus este alimentat de procesorul personalizat Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Procesorul destul de nou de 4 nm este folosit într-o mână de modele. Adreno 740 este unitatea de procesare grafică. Atât CPU cât și GPUEste suficient de puternic pentru a provoca A16 în modelele iPhone 14 .

Pe partea ram, există o singură opțiune, 8 GB LPDDR5X. Din păcate, nu există nicio opțiune secundară, cum ar fi 6 GB. Când ne uităm la partea de stocare, vedem că este folosită o interfață de 256 GB folosind tehnologia UFS 4.0. Datorită acestei tehnologii, pot fi atinse viteze mari de citire și scriere. Este o caracteristică indispensabilă, în special pentru persoanele care transferă fișiere frecvent.

Dorind să mulțumească utilizatorii în ceea ce privește durata de viață a bateriei, Samsung a preferat o baterie de 4.700 mAh la acest model. Având în vedere standardele de astăzi și eficiența procesorului de 4 nm, această valoare este destul de suficientă. Bateria în cauză acceptă viteze de încărcare cu fir de 45 W și fără fir de 15 W. În același timp, tehnologia de încărcare fără fir este disponibilă și în acest dispozitiv. afara din cutieTelefonul, care a apărut cu Android 13 , folosește interfața One UI 5.1.

Cand vine vorba de ecran întâlnim o priveliște foarte frumoasă. Panoul Dynamic AMOLED 2X de 6,6 inchi oferă o rezoluție de 1080×2340 pixeli. HDR10 +, rata de reîmprospătare a ecranului variabilă de 120 Hz și luminozitatea de 1750 nit se numără, de asemenea, printre caracteristicile ecranului Samsung Galaxy S23 Plus . Principala inovație de pe ecran este Gorilla Glass Victus 2. Această tehnologie de sticlă, care acționează în esență ca o protecție pentru ecranul dvs., vă protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor și a altor posibile impacturi.

Camera este una dintre zonele în care Samsung Galaxy S23 Plus iese în evidență. Când ne uităm la spatele dispozitivului, vedem o matrice triplă; Cameră principală de 50 Megapixeli f / 1.8 cu caracteristică unghi larg, teleobiectiv de 10 Megapixeli f / 1.8 cu zoom optic 3x și cameră cu unghi ultra larg de 12 Megapixeli.

Aceste obiective, care sunt destul de capabile, sunt o premieră în lumea smartphone-urilor și pot filma videoclipuri de 30 FPS în 8K. Cât despre camera frontală, pe care mulți dintre noi o folosim mai mult. Vedem un obiectiv cu o deschidere de 12 Megapixeli f/2.2.

Acestea sunt informaţiile despre Samsung Galaxy S23+ Preţ, oferte şi disponibilitate în România, rămâi pe aproape pentru că vom actualiza frecvent acest articol cu noi oferte şi preţuri.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button