ŞtiriTelefoane

Samsung Galaxy S23 Ultra își va depăși concurenții prin luminozitatea ecranului

Samsung Galaxy S23 Ultra va avea un Snapdragon 8 Gen 2 overclockat. Acum, au apărut câteva detalii despre panoul de afișare al lui Galaxy S23 Ultra.

Articole de interes:

Afișaj mai luminos, mai puțin consumator de energie

Se spune că ecranul AMOLED al telefonului va depăși luminozitatea maximă de 2200 nits, rata de eșantionare tactilă va fi setată la 960 Hz și va avea o frecvență PWM de 2000 Hz. Se mai spune că ecranul lui Galaxy S23 Ultra va consuma cu 45% mai puțină putere față de modelul anterior .

Aparent, Samsung S23 Ultra în ceea ce privește luminozitatea ecranuluii, va lasa iPhone 14 in urma. Ca o reamintire, la modelele de ultimă generație Apple, luminozitatea ecranului atinge 2000 nits de luminozitate, maxim. Potrivit expertului în afișaj al XDA Developers, emițătoarele OLED utilizate pe ambele ecrane sunt aceleași, dar Samsung și Apple vor prelua conducerea din cauza implementării diferite a testelor de luminozitate de vârf. Apple setează ecranul la aproximativ 25% APL, în timp ce Samsung îl setează la 1% APL. Luminozitatea maximă a ecranului iPhone 14 Pro este de 2300 nits la 1% APL. APL înseamnă nivel mediu de imagine.

Anterior, au fost dezvăluite și caracteristicile camerei Samsung S23 Ultra. S23 Ultra va avea o configurație de cameră triplă constând dintr-un senzor de zoom 10x de 10MP, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 12MP și o cameră principală de 200MP; Cel puțin așa spun zvonurile, vom vedea si o cameră de 200 megapixeli.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button