OferteŞtiriTelefoane

Samsung Galaxy S23 Ultra Preţ, oferte şi disponibilitate în România

Samsung Galaxy S23 Ultra Preţ, oferte si disponibilitate in Romania, a venit momentul mult asteptat de catre toti fanii Samsung, dar si de utilizatorii ce vor sa achizitioneze un nou telefon premium, si avem informatii oficiale cu privire pret Samsung Galaxy S23 Ultra, disponibiliate, perioada de precomanda, oferte si bonusuri, despre toate acestea vom vorbii mai jos.

Samsung Galaxy S23 Ultra Preţ în România

Samsung Galaxy S23 Ultra are un preţ de 6449 lei pentru cea mai ieftină versiune, în precomanda, această versiune constă în 8 GB RAM şi 256 GB de stocare, versiunea 12/512GB este afişat la preţul de 6449 lei (în precomanda) iar versiunea de 12/1TB poate fi cumpărată în România de pe site-ul eMAG la preţul de 7899 lei.

Precomandă Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra se afla la precomanda în momentul de faţă iar pe lângă faptul că avem preţuri reduse de exemplu, plăteşti acelaşi preţ pentru versiunea 12/512 GB ca şi pentru versiunea 8/256 GB (vezi în tabelul de mai sus), veţi mai primi şi următoarele beneficii E-voucher 500 lei şi dacă te duci tu telefonul actual primeşti contra valoarea acestuia, pentru a afla mai multe informaţii pentru cea din urmă ofertă, trebuie să intri pe https://www.samsung.com/ro/precomandagalaxy/.

Samsung Galaxy S23 Ultra în România

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra folosesc procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Unitatea grafică a acestor dispozitive și anume GPU-ul este Adreno 740. Pe partea de memorie, vedem că se folosesc 8 GB și 12 GB RAM LPDDR5X. Pe partea de stocare, există opțiuni de memorie de 256 GB, 512 GB și 1 TB, care au viteze mari de citire/scriere cu UFS 4.

Desigur, Galaxy S23 Ultra diferă de alte dispozitive din serie prin funcțiile sale de ecran și cameră. Dispozitivul folosește un panou Dynamic AMOLED 2x cu o rezoluție de 6,8 inchi 1440×3088/QHD+. Acest ecran, care are o luminozitate de 1750 nits, 120 Hz de reîmprospătare a ecranului și o rată de eșantionare tactilă de 240 Hz, este protejat de tehnologia Gorilla Glass Victus 2. Cu alte cuvinte, este mult mai rezistent la spargere si zgarieturi in comparatie cu predecesorul sau.

Cea mai importantă dezvoltare la care se așteptau utilizatorii a fost pe partea camerei. Camera principală a dispozitivului folosește un senzor ISOCELL HP2 de 1/1,3 inch care acceptă o rezoluție de 200 de megapixeli. În plus, există camere cu unghi ultra larg de 12 megapixeli, teleobiectiv periscop de 10 megapixeli (zoom optic 3x) și teleobiectiv de 10 megapixeli (zoom optic 10x).

Folosind la maxim puterea procesorului, Galaxy S23 Ultra poate înregistra videoclipuri 8K 30 FPS, 4K 60 FPS, FHD 240 FPS și HD 960 FPS. Pe partea din față a dispozitivului se află o cameră selfie de 12 megapixeli.

Acestea sunt informaţiile despre Samsung Galaxy S23 Ultra, oferte şi disponibilitate în România, tu ce părere ai despre acest smartphone?

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button