Samsung tocmai a anunțat noul său eveniment numit „Galaxy Unpacked” pentru 28 aprilie. Știm că la acea dată producătorul sud-coreean va lansa „cel mai puternic Galaxy ” vreodată.

Samsung Galaxy Unpacked: la ce să ne așteptăm?

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a anunțat lumii că va susține un nou eveniment digital numit evenimentul „Galaxy Unpacked” pe 28 aprilie. Despre dispozitivul în cauză, compania dezvăluie că este „cel mai puternic Galaxy”, dar nu spune nimic despre specificațiile sale tehnice.

Prezentarea va fi transmisă în direct pe site-ul oficial Samsung. Acesta va fi al treilea eveniment „Unpacked“ în acest an, după ce a găzduit unul din ianuarie pentru gama Galaxy S21 și un altul în martie, pentru lansarea smartphone-urilor din seria Galaxy A.

Compania din Coreea de Sud a lansat deja gama Galaxy S de dispozitive emblematice, iar seria Galaxy Note se lansează de obicei în august. Prin urmare, dispozitivul lansat la acest eveniment ar putea fi un laptop .

Rapoartele anterioare indică faptul că gigantul sud-coreean intenționează să lanseze un nou laptop Galaxy, care rulează Windows și ChromeOS.

Deci, următorul eveniment ar putea fi legat de asta. În urma sloganului evenimentului, lansarea smartphone-urilor de nivel mediu pare puțin probabilă.

Cu toate acestea, știm că Samsung se așteaptă să lanseze noi telefoane pliabile în 2021, dar rapoartele indică faptul că terminalele vor fi prezentate numai în vară.

Noile laptopuri ale companiei, probabil Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360, ar putea veni cu conectivitate 5G, să aibă ecrane OLED, suport S-Pen și alte specificații high-end.

Pe de altă parte, gigantul Cupertino Apple va organiza, de asemenea, un eveniment de lansare pe 20 aprilie, intitulat „ Spring Loaded ”, în cadrul căruia compania este așteptată să lanseze noile sale modele iPad Pro. Compania ar putea anunța și unele dintre computerele sale Mac să ajungă pe piață până la sfârșitul anului.

Distribuie

Scrie ceva...