Samsung Galaxy Watch 3 este pe cale să apară

Samsung Galaxy Watch 3 45mm 1 1024x683 1

Ce părere ai? Arată bine? Desigur, ignorând brățara de piele și presupunând că Samsung ne va pune la dispoziție altele ce fac parte dintr-o varietate plină de tot felul de modele care mai de care arătoase, putem fi mulțumiți de următoarele detalii confirmate: rezistență la 5 atmosfere sub apă, protecție Gorilla Glass DX, certificare MIL-STD-810G și GPS integrat în dispozitiv.

De ce ne interesează Galaxy Watch 3?

Galaxy Watch din 2018 a reprezentat un produs revoluționar ce promitea un dispozitiv care să ofere atât funcțiile unui fitness tracker, cât și al unui smartwatch. În plus, acel inel rotativ s-a dovedit a fi extrem de folositor.

Galaxy Watch Active 2 a fost o îmbunătățire semnificativă pentru prima versiune, compania dovedind că își ascultă clienții și că implementează soluții în această privință.

Acum, cu Watch 3 care se află pe drum, sperăm să vedem în curând mai multe funcții ce completează necesitățile în utilizarea de zi cu zi și un design interesant și mai focusat pe ceea ce ar trebui să fie un gadget pentru Android.

Citeste si:  Google Maps foloseste DeepMind AI pentru a prezice cand sosesti la destinatie

Pe de altă parte, dacă ar fi să aruncăm un ochi la concurenți, și anume la Apple Watch, este foarte clar că acesta face parte dintr-o suită cu totul diferită (fiind gama de vârf). De aceea, dat fiind faptul că ceasurile inteligente de la Samsung sunt cele mai reprezentative din gama Android, cu sigurnață noul model va trebui să vină cu ceva revoluționar și îmbunătățit.

Dacă gândim bine, ceea ce Galaxy Watch 3 ar trebui să aducă pe piață, sunt lucrurile cele mai esențiale care lipsesc și care unele dintre ele se regăsesc la Apple: modul de interacționare cu dispozitivul, control vocal, aplicații terțe care să funcționeze fără bug-uri, durata de viață a bateriei și existența unei armonii între fitness tracking în raport cu capacitățile pe care le oferă un ceas inteligent.

Ce ne va aduce Samsung, conform ultimelor informații care circulă

Bazat pe mai multe scurgeri de informații, Galaxy Watch 3 va atrage cu siguranță atenția.

Citeste si:  Care sunt cele mai populare telefoane mobile din T1 2020

Ei bine, inelul rotativ se întoarce, așa cum și trebuia, iar în plus, vom vedea funcții suplimentare, precum un GPS încorporat, un senzor mai eficient de măsurare a pulsului, senzor de monitorizare a presiunii sângelui, un ECG și rezistență la 5ATM sub apă (fapt cel face durabil la 50 de metri adâncime) și protecție Gorilla Glass.

De altfel, din punct de vedere hardware, vine cu 1GB de RAM, iar ca software, va fi echipat cu Tizen OS 5.5 (nu cu problematicul Wear OS).

Galaxy Watch 3 preț și disponibilitate

Având în vedere că prima generație Galaxy Watch de 42mm a costat $375, iar versiunea de 46mm $400, credem că prețul țintă este același. Doar ca și comparație, ultimul Apple Watch de 40mm a avut un preț de lansare de 399 dolari, în timp ce modelul de 42mm a costat $429. De altfel, ne așteptăm ca lansarea să aibă loc în iulie și achiziționarea să poată fi făcută în luna august.

Citeste si:  Galaxy Watch 3: un prim unboxing dezvaluie ceasul inteligent inainte de vreme

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
1593103673 fb notif screen

Acum, Facebook te avertizează dacă distribui un articol mai vechi de trei luni

Articolul următor
accesorii auto 1

Accesorii auto

Postări Asemănatoare
Total
0
Share