Samsung Galaxy Watch 3: iata functionalitatile noului smartwatch Samsung

samsung galaxy watch 3 1

Leakerul Evan Blass a postat online un clip video cu prezentarea diferitelor functionalitati de care se va bucura Galaxy Watch 3, viitorul ceas inteligent oferit de Samsung.

Acest clip video, publicat pe contul Patreon, ne permite sa descoperim cum va functiona viitorul ceas inteligent lansat de Samsung. Acesta permite in special functia de sincronizare cu numarul ceea ce permite raspunderea la un apel telefonic pe versiunea 5G a ceasului, chiar daca acesta nu este conectat la Bluetooth sau nu este imperechiat cu un smartphone.

Putem descoperi in egala masura navigatia cu ajutorul cadranului rotativ, o functie care s-a reintors, doar primul model de Galaxy Watch beneficia de aceasta functie. Regasim si Bixby Voice integrat, sistemul Samsung. Va putea fi folosit pentru a efectua un apel sau pentru a trimite un SMS.

Datorita Samsung Health, Galaxy Watch 3 este orientat spre monitorizarea activitatilor fizice, monitorizeaza numarul pasilor facuti precum si ritmul cardiac. In privinta antrenamentelor, ceasul te-ar putea incita sa maresti viteaza daca alergi sau sa incetinesti ritmul dupa caz. Si monitorizarea somnului este prezenta si, special pentru doamne, monitorizarea ciclului mnestrual. Ceasul a fost prezentat in cadrul conferintei Unpacked alaturi de Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 Plus si Galaxy Z Fold 2 5G.

Citeste si:  Fitbit: Google se angajeaza sa nu exploateze datele personale ale utilizatorilor
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
pixel 5 pixel 4a photo volee

Pixel 5 si Pixel 4a 5G: iata prima poza furata cu cele doua smartphone-uri Google

Articolul următor
chrome passwds

Chrome te va avertiza atunci cand folosesti parole slabe

Postări Asemănatoare
Total
0
Share