Samsung Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro, noi randări de înaltă rezoluție

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Samsung Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro

Evenimentul Unpacked din august este din ce în ce mai aproape și, ca de obicei, scurgerile de informații despre următoarele produse pe care Samsung le va prezenta se intensifică. De data aceasta ține de gama de ceasuri inteligente, și anume Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro, dintre care ne putem bucura de un rezumat al randărilor promoționale de înaltă definiție datorită 91mobiles în colaborare cu Evleaks.

Randările nu arată toate culorile care ar trebui să fie disponibile, dar având în vedere numeroasele unghiuri ne permit să ne facem o idee la 360 de grade despre dispozitive (existau deja GIF-urile animate acum câteva zile, dar aici cel puțin rezoluția este mai mare și vă permite să vă concentrați mai bine asupra tuturor detaliilor). Primele două coloane de imagini sunt ale Galaxy Watch 5 Pro, restul de trei, din Galaxy Watch 5 „standard”, aparent în varianta cu carcasă de 40 mm (ar trebui să fie și una de 44 mm, în timp ce Pro are doar 45 mm ).

Samsung Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro

Culorile prezentate în imagine ar trebui să fie după cum urmează:

Watch 5 Pro:

  • Negru
  • Titan

Watch 5:

  • Bora Purple
  • Pink Gold
  • Grafit

Conform zvonurilor anterioare ar trebui să existe cel puțin o altă culoare, Blue, pentru Watch 5. Tot din aceste randări pare confirmat zvonul că și varianta Pro va abandona ramă rotativă ca o altă metodă de control al interfeței pe care să se bazeze exclusiv pe ecranul tactil și butoanele fizice.

Tot pe baza a ceea ce s-a scurs anterior, cele două smartwatch-uri ar trebui să vină cu o versiune actualizată a sistemului de operare: One UI Watch 4.5 bazat pe Wear OS 3.5. Evenimentul este programat pentru 10 august și ar trebui să includă și cele două noi ceasuri inteligente, pliabile Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4 și căștile de ultimă generație Galaxy Buds 2 Pro TWS .

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.