Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip a trecut recent prin analiza DxOMark, site-ul specializat în fotografie, și a prins poziția 27 în clasament general. Pentru aceasta, modelul a atins 105 și 96 de puncte, din punct de vedere al calității fotografiei și respectiv al videoclipurilor. Ca o comparație, Huawei P40 Pro este lider în categorie, cu 128 și 105 puncte.

Rezultatul a atras atenția și asupra faptului că Galaxy Z Flip a fost plasat sub iPhone XS Max , lansat acum doi ani. Pliabilul gigantului sud-coreean a sosit anul acesta pentru a extinde concurența pe piața smartphone-urilor premium.

01140506316084 1

Printre promisiunile brandului s-a numărat inovația în materie de design, în special în formatul ecranului. Cu toate acestea, potrivit DxOMark , îi poate dezamăgi pe cei care caută funcții mai avansate ale camerei.

Telefonul a pierdut puncte în special, din cauza autofocusului lent și a pierderii detaliilor în fotografii cu distanță mai mare sau mai lungă. Cu toate acestea, echipa site-ului a lăudat acuratețea reproducerii culorilor, pe lângă emisiile reduse de zgomot în general. În evaluarea înregistrării video, accentul și stabilizarea au fost evidențiate.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.